Український політолог і журналіст Юрій Романенко зробив прогноз

Нещодавно відбулася прес-конференція за участю Володимира Путина і Еманнюеля Макрона, на якій, крім усього іншого, обговорювалася доля Донбасу і України в цілому. Відомий український політолог Юрій Романенко на своєму YouTube-каналі зробив розбір цієї зустрічі і зробив невтішні висновки.

Романенко звернув увагу на те, що Володимир Путін під час спілкування з пресою поводився дуже впевнено і робив багато гучних висловлювань, в той час як Макрон не реагував на це відповідним чином, а після вибухнув багатослівною, але беззмістовною промовою в дусі, як висловився експерт, "сучасної французької філософії".

Багато українців розраховували на те, що між Путіним і Макроном відбудеться серйозна бесіда, в якій обидва президенти будуть сприймати один одного як рівні, проте на ділі цього не сталося, і Макрон з "Європейським подивом" реагував на заяві про фактичне "згвалтування" російським лідером.

Те, що відбувається сьогодні з Україною Романенко охарактеризував як Мюнхенську угоду 1938 року, коли Чехословаччину по суті віддали на розтерзання Гітлеру, що, в деякій мірі, і дозволило початися Другій світовій війні.

У зв'язку з цим очікується, що Україну будуть примушувати до виконання Мінська-2, який, за великим рахунком, не відповідає інтересам українського народу, в результаті чого українці можуть вводити "санкції" проти тих нардепів, які проголосують за реалізацію цих угод.

Популярні новини зараз

Надя Дорофєєва відверто розкрила свій бутон: ось це ракурс

Ідеально для тих, у кого мало часу: рецепт соковитих та апетитних бутербродів з яйцем, сиром та ковбасою на сковорідці

Ідеальний час для посадки озимої цибулі: найкращі сорти для казкового урожаю

Вам допоможе гірчиця: як зберігати помідори, щоб вони довго не псувалися і не гнили

Показати ще

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що за мотивами зустрічі Путіна і Макрона вже намалювали карикатуру.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Путін запропонував Порошенку притулок у Росії.

Також "Hyser" писав, що російські офіцери повстали проти Путіна.