Стала відома можлива дата початку війни з Росією.

Вже кілька місяців не вщухають розмови на цю тему, а людей продовжує долати паніка. Чутки про можливе вторгнення РФ на територію України стали з'являтися після того, як їх військові стали нарощувати сили поблизу з нашими кордонами. І, наскільки відомо, російські війська готові на 70%, щоб напасти. Про це пише "Главред".

Названа дата можливого вторгнення Росії в Україну., фото: 24 канал

Повідомляється, що наступ нібито може бути після 15 лютого – як тільки земля добре замерзне, що дозволить російським військовим частинам механізувати транзит по бездоріжжю. З цієї ж причини вторгнення може відбутися і раніше, хоч і в найближчі дні, оскільки все залежить від погодних умов.

До слова, в останні два тижні кількість батальйонних тактичних груп РФ на кордоні з Україною збільшилася до 83 станом на п'ятницю. Також відомо, що ще 14 груп знаходяться на шляху до кордону.


Незважаючи на це у Вашингтоні вважають, що Росія розглядає різні варіанти, а не тільки повномасштабне вторгнення, в тому числі обмежене вторгнення. Вони допускають, що президент Володимир Путін ще не прийняв остаточне рішення з цього приводу, тому створює силу, яка може реалізувати всі сценарії.

Деякі джерела стверджують, що якщо Росія дійсно вторгнеться в столицю України Київ, то вона може впасти протягом декількох днів, що спровокує втечу мільйонів людей до Європи.

Раніше "Hyser" писав про те, що російських і українських військових косить хвороба.

Також наш портал повідомляв, що на Донбасі українські військові знайшли великий схрон зброї.

Нагадуємо, що бойовики атакували прифронтове місто.