У соціальній мережі поділилися досить цікавою новиною, яка багато років була таємницею практично для всіх. Стало відомо, навіщо на радянські танки вішали відро на стовбур.

Відповідну публікацію розмістили і детально все розповіли на YouTube-каналі «AleX MoSS»

Танки

"Навіщо радянські танкісти вішали відро на стовбур танка? Всі ми знаємо, що під час ВВВ німецька армія мала на озброєнні важку бронетехніку, проти якої наші Т-34, іноді просто нічого не могли зробити, але на допомогу танкістам прийшло звичайне відро! У воєнні роки Гітлерівська Німеччина мала практично найкращу бронетехніку в світі. У Радянського Союзу основним танком був легендарний Т-34, а пізніше Т-34-85. Завдяки встановленому 500 сильному двигуну, танк володів високою прохідністю, маневреністю і відмінною рухливістю. Але не досить товста броня робила його занадто вразливим для німецької бронетехніки, особливо, коли в бою їм доводилося протистояти "Пантерам" і "Тиграм". Навіть більш просунутий і вдосконалений Т-34 з гарматою калібру 85 мм не завжди був ефективний", - розповів автор відеоролика в мережі.

Варто відзначити, що на YouTube-канал "AleX MoSS" підписано понад 300 тисяч осіб. Аудиторія, яка дивиться публікації даного автора активно коментує кожну його публікацію.

Відро

Популярні новини зараз

Надя Дорофєєва відверто розкрила свій бутон: ось це ракурс

Не буде поразки ні України, ні росії: чеський президент попросив Зеленського бути реалістичним

Леся Нікітюк зізналася у почуттях легенді української естради: як відреагує Андрій Данилко?

Українська зірка мобілізувалася до ЗСУ: "Час брати більшу відповідальність"

Показати ще

Цей досить цікавий відеоролик також не залишився без уваги і люди почали писати свої відгуки у вигляді коментарів.

Танки

"На момент виходу т-34 у німців основний танк був Pz. 3 різних модифікацій. До 44 року він взагалі безнадійно застарів, в той час як т-34 цілком собі воював", "молодець лайк! Все правильно розповів. Тільки потрібно було все таки дати зрозуміти, що після 43 року коли у німців з'явилися супер новітні танки бла бла... А то, якщо маленькі дітлахи будуть дивитися ролик у них складеться враження, що всю війну німці технологічно домінували в танкобудуванні і про те, як на початку війни КВ був невразливий для німецьких танків не дізнаються", "Солдатська кмітливість, працює завжди!Вічна пам'ять нашим дідам!",- написали свої думки юзери мережі.

Коментарі

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що на шахті в Грузії стався сильний вибух.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у мережі показали тягачів Краз для української військової техніки.