Зрозуміло, у кожної жінки є своє розуміння того, як потрібно виховувати дитину. Але загальноприйнятими правилами, нормами і законами є ті, які гарантують дитині безпеку, а також догляд і розвиток.

Є окрема категорія жінок, які не справляються зі своїми обов'язками. Навіть при наявності материнського інстинкту. Наприклад, як сталося в Одеській області, де молода мати напоїла свою дитину самогоном замість дитячого харчування. Про це інформує УНІАН.

Абсолютно всі люди знають, що алкоголь шкідливий для організму дорослої людини. Само собою зрозумілий той факт, що алкоголь не можна вживати дітям. І абсолютно абсурдним є те, що мати змогла напоїти свого новонародженого малюка 40-градусним перваком.

Скандальна історія трапилася в селі Ісаєво. Жінка намагалася виправдатися тим, що вона просто переплутала і не з тієї тари налила воду, щоб розмішати дитячу суміш. Але співробітники соцслужби прийшли до висновку, що в цій родині коїться щось недобре, тому що 20-ти денна дитина важить набагато менше, ніж при народженні. Немовля направили в лікарню, і за словами лікарів, воно знаходиться в незадовільному стані.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що в Україні різко подорожчав цукор.

Нагадуємо, що Приватбанк опублікував детальну інструкцію, як оформити та отримати виплати за вакцинацію українським підліткам.

Популярні новини зараз

Надя Дорофєєва відверто розкрила свій бутон: ось це ракурс

Ідеально для тих, у кого мало часу: рецепт соковитих та апетитних бутербродів з яйцем, сиром та ковбасою на сковорідці

Вагітна дружина Володимира Остапчука розповіла про весілля та вінчання: "Це треба через 15 років"

Леся Нікітюк зізналася у почуттях легенді української естради: як відреагує Андрій Данилко?

Показати ще

Також портал Hyser інформував, що у мережі захоплюються українськими спортсменами, які представили національну збірну на церемонії відкриття Олімпійських ігор-2022 в Пекіні.

Тим часом, в Україні погіршуються епідемічні показники щодо коронавірусної хвороби. Названо нові області, які претендують поповнити список "червоних" зон адаптивного карантину.