У Приватбанку повідомили, як оформити виплати за повний курс вакцинації щепленим підліткам.

Детальніше про це інформує сайт газети Факти і коментарі.

Перш за все варто відзначити, що оформити "ковідні" виплати можливо тільки підліткам у віці 14-17 років, які пройшли повний курс вакцинації від коронавірусу і сформували в додатку «Дія» «зелений» сертифікат.

У Приватбанку дали докладну інструкцію для тих, хто хоче отримати виплати за допомогою їх банку. Для початку тим, у кого є «Приват24», необхідно оновити додаток до останньої версії. У вкладці "Гаманець" потрібно додати карту "єПідтримка". Для зарахування коштів потрібно перейти за посиланням в "Дію" і подати заявку на виплату грошей на карту Приватбанку.

Якщо ж у підлітка немає фінансової карти, необхідно взяти ідентифікаційний код (ІПН), паспорт громадянина України або закордонний паспорт і з'явиться до найближчого відділення Приватбанку для проходження ідентифікації. А після цього вже можна зареєструватися в "Приват24" і за стандартною схемою оформити виплати за вакцинацію.

Щеплені підлітки можуть витратити гроші на покупку шкільних і канцелярських товарів, у тому числі книг, а також на оплату різних гуртків і секцій, харчування та проживання в гуртожитках навчальних закладів, а також на отримання позашкільної освіти.

Популярні новини зараз

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Як у старих фільмах: готуємо справжні полтавські галушки з м'ясом та грибами. Рецепт

Спочатку будуть ракетні атаки і бомбардування: у США розповіли, як Росія нападе на Україну

Показати ще

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що українцям назвали марку вершкового масла, виробники якого підробляють продукт.

Нагадуємо, що пацієнтка київської поліклініки показала моторошні умови в медичному закладі.

Також портал Hyser інформував, що деяким громадянам України пообіцяли видати пенсійні надбавки.

Тим часом, українська влада розповіла, коли українці зможуть вийти на пенсію після масштабної пенсійної реформи.