Кожного року держава звітує, що виділяє чималі кошти для покращення матеріальної бази поліклінік та лікарень. От тільки в реальності люди часто чекають на прийом до лікаря в аварійних приміщеннях, коли на стінах та стелі осипається штукатурка, а меблі поремонтовані скотчем.

Так, у Мережі оприлюднили фото однієї з київських поліклінік на Нивках. Заклад знаходиться в настільки жахливому стані, що небезпеці піддаються як пацієнти, так і співробітники. В таких умовах кияни змушені сидіти в чергах до сімейних лікарів, які у період карантину не відвідують пацієнтів на дому.

Фото опублікувала киянка Наталія.

Судячи з фото, підлога в закладі встелена рушниками, так як зверху капає вода. Стеля прогнив і може впасти в будь-який момент. Штукатурка відвалилася.

"Так хочеться ділитися приємними новинами, але ... потрапила сьогодні на четвертий поверх поліклініки (Щербаківського, 70). Реально страшно", - пише жінка.

Популярні новини зараз

Хитрість, яка вас здивує: навіщо наші бабусі тримали у шафі активоване вугілля

Вагітна дружина Володимира Остапчука розповіла про весілля та вінчання: "Це треба через 15 років"

Влад Яма похвалився щастям в США і українці не витримали: "Може ти на 0 прийдеш станцюєш"

Допоможе звичайна банка: як правильно зберігати часник, щоб він довго не псувався

Показати ще

"Нині весь будинок старий і недоглянутий, не памятаю чи ця поліклініка закривалась хоч один раз на капремонт", "Далеко від центру, а то б давно вже відремонтували та здали в оренду своїм фірмам", "Все средства и усилия потрачены на переименование улицы Саратовской. А поликлиника не раскиснет", - написали шоковані побаченим кияни з того ж району.

Зазначимо, що за даними КМДА, цей медичний заклад обслуговує 117 842 осіб, серед них 94 982 особи дорослого населення та 22 860 осіб дитячого населення. Виходить, що всі ці люди щодня наражають себе на небезпеку травмуватися. Окрім того, такі стіни скоріш за все є розповсюджувачем інфекцій та грибка. Коли востаннє тут робили ремонт та чи очікувати його взагалі - не відомо.

Раніше Hyser писав про те, що українців попередили, що лікарняних не буде.

Також Hyser повідомляв, що українцям змінили перелік безкоштовних медпослуг.

Нагадаємо, що українців сповістили про нові безкоштовні медпослуги.