Жителям України повідомили несподівану новину, в якій йдеться про те, що на території нашої держави вперше за 20 років буде змінено правила ремонту техніки по гарантії.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Оглядач»

Є відомості про те, що Кабінет Міністрів України підготував новий проект, де буде змінено порядок ремонту по гарантії для технічно складних побутових товарів. Це говорить про те, що буде новий порядок гарантійного обслуговування.

Потрібно повідомити, що даний проект розмістили на офіційній сторінці Міністерства економіки України, де йдеться про зміни на гарантійне обслуговування в 2022 році.

Важливо помітити, що гарантійний ремонт може бути безкоштовним, якщо протягом терміну гарантії були виявлені недоліки, що виникли з вини продавця або виробника. Якщо не вдалося усунути проблеми на місці, що українець може змінити товар на такий же або він може отримати свої гроші назад, а також товар можуть послати на ремонтні роботи по гарантії.

Телевізор

Популярні новини зараз

Про це вам ніхто не розповість: закопайте восени лавровий лист у город, і ви здивуєтеся

Морози, перший сніг та сльота: синоптик попередила, чи увірветься зимова погода цієї осені

Оля Полякова відмовилась розлучатись з чоловіком і розповіла чому: розмови заходили не раз

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Показати ще

"Якщо продавець (виробник) заявив, що ремонт товару економічно невигідний для нього, продавець (виробник) здійснює гарантійну заміну товару на такий же товар або аналогічний, з числа наявних у продавця, чи повертає кошти споживачеві. У такому випадку споживач повертає товар з нестачею відповідно до комплектації, зазначеної в експлуатаційних документах", - йдеться в новому проекті, який підготував Кабінет Міністрів України.

Що стосується терміну ремонту по гарантії, то тут все незмінно - 14 днів з моменту покупки.

Важливо помітити, що якщо утворюється затримка ремонтних робіт, то за кожен день затримки українцеві будуть виплачувати неустойку у вигляді 1% від ціни товару.

Нагадаємо, що у мережі показали новий бойовий український автомобіль.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у мережі показали, як студенти гріються пляшками через відсутність тепла.

Також портал "Hyser" писав, що у мережі повідомили, що Путін розгорнув війська.