У Маріуполі (Донецька область) хлопець хотів стати популярним у соціальній мережі Tik-Tok, кидаючи сокиру з балкона багатоквартирного житлового будинку. Поліцейські затримали молодого правопорушника.

Про це йдеться у заяві прес-центру Національної поліції в Донецькій області, повідомляє "Апостроф".

У поліції заявили, що у вівторок, 1 лютого, в популярній соцмережі Tik-Tok було опубліковано відео, на якому невідомий кинув сокиру з балкона у двір. На щастя, в момент небезпечних зйомок у дворі будинку нікого не було.

Поліцейським Маріупольського райуправління вдалося з'ясувати адресу, за якою сталася подія, яка була записана на відео. Через час була встановлена і особа людини, що кидала сокиру. Правопорушником виявився 21-річний мешканець будинку.

У поліції заявили, що молодий хлопець вирішив зняти відео для соцмережі, щоб зібрати безліч лайків. Хлопець також заявив, що він не хотів комусь нашкодити. За його словами, це був просто жарт.

У поліції склали адміністративний матеріал щодо 21-річного правопорушника за ст.173 "Дрібне хуліганство" Кодексу України про адмінправопорушення. Відповідно до законодавства хлопцеві тепер загрожує покарання від штрафу до виправних робіт і адміністративний арешт.

Популярні новини зараз

Аномальна осінь огорне Україну: з дня на день погода по-справжньому здивує

Анатолій Анатоліч засвітився за кордоном і похвалився цим: "Можу виїжджати за законом"

Не буде поразки ні України, ні росії: чеський президент попросив Зеленського бути реалістичним

Українська зірка мобілізувалася до ЗСУ: "Час брати більшу відповідальність"

Показати ще

Крім цього, поліцейські провели з молодиком профілактичну бесіду щодо недопущення дій, які можуть становити небезпеку для інших громадян.

У поліції зазначили, що правоохоронці моніторять соціальні мережі на предмет загроз публічній безпеці.

Поліція просить громадян повідомляти про всі випадки загрозливих дій, які вони побачать в популярних соцмережах.

Раніше "Hyser" повідомляв, що відео зі службовою собачкою українських прикордонників на прізвисько Вайріс стало вірусним у TikTok і набрало понад 1,5 млн переглядів.

Наш портал писав, що у TikTok запустили нову небезпечну гру: діти втрачають свідомість.

Нагадаємо, що Мережу розчулив дресирований кіт, що виконує різні накази господині.