У мережі з'явилися подробиці інциденту, що стався в Києві: 2 лютого там сталася перестрілка

У середу, 2 лютому, в столиці сталася стрільба, в результаті якої постраждала одна людина. Відео. Інформацію про це опублікував інформаційний портал "Апостроф".

Повідомляється, що інцидент стався на вулиці Володимирській. Відомо, що кілька невідомих, озброєних автоматами, влаштували перестрілку. В результаті цього постраждала людина. За попередніми даними, ним є учасник військового конфлікту на Донбасі Олексій Сердюк.

Трохи пізніше в мережі з'явилися додаткові подробиці того, що сталося, наприклад, те, що стрілянина сталася неподалік від місця, де відбувається обмін криптовалюта. До цього місце під'їхали активісти, які заявляли, що через цю установу проходить значна частина протизаконних транзакцій, таких як наркотрафік і фінансування бойовиків "Л/ДНР".

Пізніше до цього місця приїхало кілька людей озброєних автоматами, яких називають представниками фірми, що охороняє цей пункт обміну. Крім того, стало відомо, що одному з автомобілів пошкодили колеса.

В результаті сталася стрілянина, інформацію про це підтвердили правоохоронці. За різними даними, поліцейські затримали від 10 до 14 осіб. Після цього з'явилися і перші знімки з місця події.

Популярні новини зараз

Надя Дорофєєва відверто розкрила свій бутон: ось це ракурс

Ідеально для тих, у кого мало часу: рецепт соковитих та апетитних бутербродів з яйцем, сиром та ковбасою на сковорідці

Ідеальний час для посадки озимої цибулі: найкращі сорти для казкового урожаю

Влад Яма похвалився щастям в США і українці не витримали: "Може ти на 0 прийдеш станцюєш"

Показати ще

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що з'явилася інформація про солдата, який влаштував стрілянину в Дніпрі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський висловився щодо НП в Дніпрі.

Також "Hyser" писав, що Українка-мати трьох дітей готова "зустрічати" росіян з мисливською рушницею.