На сьогоднішній день Mcdonald's є всесвітньо відомою мережею ресторанів швидкого харчування. Однак багато секрети фаст-фуду не розкриваються звичайним громадянам.

Про це йдеться у матеріалі американського видання Buzfeed, повідомляє РБК-Україна.

19-річна студентка Ештон, яка рік працювала в одному із закладів цієї відомої мережі, вирішила розкрити головні таємниці Mcdonald's.

Нещодавно Ештон розмістила відеозапис у популярному сервісі TikTok. Дівчина розповіла безліч унікальних, захоплюючих, розумних і невідомих секретів про Mcdonald's. Ролик Ештон переглянули 6 мільйонів чоловік. Відео стало вірусним.

Ештон розкрила основні секрети Mcdonald's. за словами дівчини, клієнти часто можуть почути, що автомат з морозивом поламався, але цього не відбувається в 99,9%.

Дівчина заявила, що є три причини, за якими таке можуть сказати:

Популярні новини зараз

Аномальна осінь огорне Україну: з дня на день погода по-справжньому здивує

Вагітна дружина Володимира Остапчука розповіла про весілля та вінчання: "Це треба через 15 років"

Вам допоможе гірчиця: як зберігати помідори, щоб вони довго не псувалися і не гнили

Важкі випробування та трансформації: на які знаки Зодіака затемнення впливають найпотужніші

Показати ще
  • В даний момент автомат чистять.
  • Автомат знаходиться в режимі нагріву, через що морозиво в автоматі гаряче.
  • Велика кількість замовлень і брак персоналу.

Дівчина також зазначила, якщо клієнт, просячи картоплю без солі, думає, що йому дадуть свіжу картоплю, то він помиляється. Найкраще попросити картоплю, яка була тільки що посмажена.

За словами Ештон, Заміна масла у фритюрниці проводиться один раз на тиждень. Крім цього, тільки чверть м'яса свіжа. М'ясо зберігається в холодильнику і воно не заморожене. Вона додала, що якщо ви хочете чогось свіжого, то замовляйте невелику порцію.

Дівчина зазначила, якщо ви хочете більш свіжих продуктів, то найкраще приходити в заклад до 10-11 години. У той час зазвичай все готується на замовлення.

Крім цього, щоб печиво було смачне, то краще попросити співробітника зробити його при вас. Це займе приблизно дві хвилини, але зате печиво буде дійсно свіжим і смачним.

Ештоп попереджає, що не варто просити додаткових M&Ms або Oreos в McFlurry, тому що це просто марна трата ваших грошей. Дуже часто M&Ms або Oreos знаходяться внизу McFlurry, тому що співробітник його погано змішав. Найкраще попросити співробітника добре змішати їх.

Також необов'язково замовляти пляшку з водою, тому що ви можете отримати велику склянку води абсолютно безкоштовно.

Раніше "Hyser" повідомляв, що фахівці назвали продукти, які небезпечно споживати взимку.

Інформаційний портал також писав, що в Україні закривають мережу кофеїн Mcdonald's.

Нагадаємо про те, що експерти назвали корисний фаст-фуд.