У мережі розмістили дуже важливу інформацію для українських громадян, в якій йдеться про резервістів. Стало відомо, що чоловіки, які перебувають у резервному складі, можуть отримати компенсацію.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Апостроф»

З'явилися відомості про те, що якщо українця звільнять з військової служби, то йому буде зроблена виплата у вигляді одноразової допомоги. Зараз йдеться про деякі категорії військовослужбовців і резервістів.

Важливо помітити, що дана інформація повідомлялася на засіданні українського уряду 26 січня. Це засідання можна було побачити на трансляції на Youtube-каналі «КабМін».

Потрібно повідомити про те, що Кабінет Міністрів України ввів деякі зміни в порядок і умови виплати деяким категоріям військовослужбовців. Це говорить про те, що якщо військовослужбовець буде звільнений, то йому належить одноразова фінансова допомога.

Крім цього, компенсація буде виплачуватися в розмірі 4% місячного грошового забезпечення за кожен повний календарний місяць служби. Однак потрібно розуміти, що вона не буде більше, ніж 25% місячного грошового забезпечення. Військовослужбовці, які були призвані на військову службу під час мобілізації також потрапляють в категорію.

Популярні новини зараз

Ви навіть не уявляли, як це смачно: рецепт гречки з фаршем у томатному соусі

Вам не вистачить відер для врожаю: що потрібно зробити наприкінці весни, щоб смородина вродила як ніколи

Секрет досвідчених городників: які овочі потрібно полити кропив'яним настоєм і що це дасть

Як приготувати лимонну воду для орхідеї, щоб вона постійно цвіла

Показати ще

Також необхідно відзначити, що на даний момент на такі виплати можуть розраховувати військовослужбовці, які були призвані на військову службу за призовом у зв'язку з мобілізацією і ті, хто звільняються зі служби після прийняття рішення про демобілізацію. Потрібно підкреслити, що військовослужбовців строкової військової служби це не стосується.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що російські воску пустили в хід свою авіацію.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", молодий чоловік розстріляв своїх товаришів по службі в Нацгвардії.

Також портал "Hyser" писав, що у мережі показали, як виглядає легендарна Мрія зсередини.