В останні кілька днів статистика захворюваності коронавірусом зростає мало не в геометричній прогресії, і це не може не лякати.

Але переляк - справа вторинна, коли мова йде про заходи, які влада робить у спробах запобігти неминучій кризі медичної системи України.

Так у Міністерстві освіти вирішили знову впровадити систему дистанційного навчання. Детальніше про це інформує Главред.Інфо.

Згідно із заявою відомства, учнів 5-11 класів, а також студентів вищих навчальних закладів, необхідно відправити по домівках на віддалене навчання. Дошкільнята, а також учні початкової школи, будуть далі відвідувати свої навчальні заклади незалежно від епідемічної ситуації в країні і в регіоні.

В цілому, ці приписи носять рекомендаційний характер, головна відповідальність покладається на директорів шкіл і ВУЗів.

Також, навчальні заклади повинні самостійно розробити механізми і методи ведення навчальної програми. Дистанційне навчання має тривати мінімум два тижні, починаючи з 27 січня.

Популярні новини зараз

Пляшка коли та 5 літрів води: названий спосіб, який допоможе швидко позбутися колорадського жука

Капуста і навіть кава: як незвичайно та красиво пофарбувати яйця на Великдень

Це дуже небезпечний знак: кити почали сотнями викидатися на берег, такого ще не було

Білі чи коричневі: які яйця найкраще фарбувати на Великдень та що потрібно знати

Показати ще

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що українцям розповіли, скільки доведеться віддати за комунальні послуги навесні 2022 року.

Нагадуємо, що названо категорії громадян України, хто вже у березні зможе претендувати на додаткові соціальні виплати від держави.

Також портал Hyser інформував, що відома українська телеведуча раптово виступила на захист дій Володимира Путіна.

Варто відзначити, що астрологи назвали 5 знаків Зодіаку, які вже в лютому зможуть поліпшити своє фінансове становище і просунутися по кар'єрних сходах.

Тим часом, Володимир Зеленський розповів, на що ще пенсіонери зможуть витратити "ковідну" тисячу гривень крім покупки лікарських препаратів.