У мережі розповіли про дієвий спосіб боротьби з дуже неприємним розладом-безсонням

Сон є одним з ключових запорук людського здоров'я, оскільки здоровий сон зміцнює імунітет і дозволяє позбутися від накопиченої фізичної і психічної втоми. Тут дуже недоречно доводиться безсоння, якою страждає кожна п'ята людина у світі. Втім, проти цього розладу є дієвий спосіб, про який розповіли у відео з каналу "AdMe.ru".

Так, необхідність швидко і ефективно засипати особливо затребуване у військово-морському флоті, в зв'язку з чим для військових була розроблена особлива техніка, яка дозволяє швидко і міцно заснути, що стане в нагоді і звичайним людям.

Дана техніка складається з п'яти кроків, і коротко її можна описати як повне розслаблення всіх м'язів тіла. Для початку потрібно лягти в ліжку на спину, після чого розслабити всі м'язи обличчя, в тому числі мову і щелепні м'язи. "розслабити" потрібно і очі.

Плечі потрібно опустити якомога нижче, що посприяє розслабленню шиї. Далі потрібно поступово розслабляти м'язи рук, рухаючись від плечей до передпліч. Якщо з цим виникають труднощі, м'язи можна спочатку напружити, а потім розслабити.

Далі потрібно видихнути і розслабити груди, відчути як легкі наповнюються повітрям. Після цього потрібно розслабити ноги, рухаючись від стегон до литок і ступень.

Популярні новини зараз

Пляшка коли та 5 літрів води: названий спосіб, який допоможе швидко позбутися колорадського жука

Як без проблем позбутися слимаків на городі: секрет, про який ви точно не знали

Готуйтесь до неприємностей: що станеться, якщо їздити влітку на зимовій гумі

Виростуть хрусткими та солодкими: спробуйте цей японський метод вирощування гарних та смачних огірків

Показати ще

Після того, як ваше тіло буде повністю розслаблено, потрібно зайняти голову ненав'язливими образами, які будуть відштовхувати думки, що перешкоджають сну. Розробники методики пропонують, наприклад, уявити себе лежачим в каное посеред красивого озера, небо над яким безхмарно. Або можна уявити себе лежачим в зручному гамаку з чорного оксамиту, який розташований в темній кімнаті. Якщо ці способи не допомагають, можна просто сконцентруватися на думці "не думай", і вже через десять секунд ви відчуєте сонливість.

Дана техніка вимагає деякої практики, на яку, за словами розробників методики, піде близько шести тижнів. Освоївши її, ви навчитеся міцно і добре засипати не тільки у себе вдома, але і взагалі де б то не було, що позитивно позначиться як на стані вашого здоров'я, так і на настрої.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що стало відомо, який популярний напій захищає від інфаркту і раку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що експерти розповіли, який продукт потрібно їсти Щоранку для зміцнення здоров'я.

Також "Hyser" писав, що частини українців дозволили витрачати "ковидну тисячу" в аптеках.