Приготування того чи іншого блюдо може бути як гранично простим, так і неймовірно складним. І іноді навіть цілком елементарні процеси на кухні досить проблематично виконати без витрат часу і нервів.
Наприклад, багато кулінарів, як досвідчені, так і дилетанти, стикалися з такою проблемою як очищення приготованих яєць. Класична ситуація: господиня вирішила порадувати домочадців смачним салатом, в списку інгредієнтів для якого є відварені яйця. Зварити їх справа нехитра (якщо, звичайно, правильно розрахувати час). Але ось як зробити так, щоб шкаралупа не потрапила в готову страву? Погодьтеся, ніхто не захоче ласувати кулінарним шедевром з приправою з шкаралупи.
Щоб уникнути куланарного провалу можна скористатися простим кулінарним лайфхаком, який дозволить буквально за 5 секунд почистити яйце. Зараз ми розповімо вам, що для цього потрібно.
Все просто: потрібно зняти трохи шкаралупи з гострою і тупий частин звареного і попередньо охолодженого яйця. А потім "прокатати" його туди-назад по рівній гладкій поверхні. Після чого, як запевняє автор ролика, досить буквально видути його з решти шкаралупи і вуаля!
Раніше "Hyser" писав про те, що українців сповістили про подорожчання популярних овочів.
Також наш портал розповів про те, що фахівці поділилися секретом того, як правильно квасити капусту.
Масова мобілізація влітку: ТЦК позбавлять відстрочок – у категорії, студенти, люди з інвалідністю та зняті з обліку
Як зібрати рекордний урожай винограду: секрети, які здивують навіть досвідчених дачників
Лічильники води можна не встановлювати: як українцям бути без помтіних показників
Як поливати картоплю, щоб зібрати багатий урожай: важливі правила, які варто запам'ятати
Нагадуємо, що експерти поділилися унікальним способом, який допоможе заснути буквально за кілька хвилин.