Приготування того чи іншого блюдо може бути як гранично простим, так і неймовірно складним. І іноді навіть цілком елементарні процеси на кухні досить проблематично виконати без витрат часу і нервів.

Наприклад, багато кулінарів, як досвідчені, так і дилетанти, стикалися з такою проблемою як очищення приготованих яєць. Класична ситуація: господиня вирішила порадувати домочадців смачним салатом, в списку інгредієнтів для якого є відварені яйця. Зварити їх справа нехитра (якщо, звичайно, правильно розрахувати час). Але ось як зробити так, щоб шкаралупа не потрапила в готову страву? Погодьтеся, ніхто не захоче ласувати кулінарним шедевром з приправою з шкаралупи.

Щоб уникнути куланарного провалу можна скористатися простим кулінарним лайфхаком, який дозволить буквально за 5 секунд почистити яйце. Зараз ми розповімо вам, що для цього потрібно.

Все просто: потрібно зняти трохи шкаралупи з гострою і тупий частин звареного і попередньо охолодженого яйця. А потім "прокатати" його туди-назад по рівній гладкій поверхні. Після чого, як запевняє автор ролика, досить буквально видути його з решти шкаралупи і вуаля!

Раніше "Hyser" писав про те, що українців сповістили про подорожчання популярних овочів.

Також наш портал розповів про те, що фахівці поділилися секретом того, як правильно квасити капусту.

Популярні новини зараз

У Пентагоні вже розповіли, де Росія завдасть ядерного удару: на цілий рік усе "замерзне"

Україна може бити за будь-якими цілями на території Росії: у Британії зробили важливу заяву

Забирають прямо з машини: автомобілістів попередили про "дорожню мобілізацію" на трасах

Віщі сни на Великдень: в який день вони здійснюються і як їх тлумачити

Показати ще

Нагадуємо, що експерти поділилися унікальним способом, який допоможе заснути буквально за кілька хвилин.