У мережі з'явився ролик, на якому показано, на які хитрощі доводиться йти при роботі з вантажними вагонами

Так склалося, що зараз по залізницях України їздить велика кількість застарілих і потребують ремонту вагонів поїзд, як пасажирських, так і вантажних. З вантажними вагонами, часом, все складається зовсім погано, тому працівникам складів доводиться самостійно вживати заходів для того, щоб не втратити вантажу в процесі перевезення. Відеоролик, на якому відображено, що роблять з навантаженими вагонами на своєму YouTube-каналі опублікував користувач "Техніка з Серьогою! RSV".

У старих вантажних вагонів існує проблема, при якій у них, будучи в завантаженому стані, "роздуваються" боки, через що вагон виглядає "пузато". Це створює небезпеку того, що при перевезенні вагон не витримає і його вміст буде втрачено. У зв'язку з цим доводиться вдаватися до спеціальних заходів.

Так, у відеоролику показано, що один з завантажених вугіллям вагонів виявився саме таким "пузатим". Для того, щоб вирішити цю проблему, автор ролика застосував додаткову технологію: вагоноремонтну машину, в яку ставлять вагон, після чого його стінки починають "утрамбовувати" чимось на зразок гідравлічного преса. Коли стінки зведені до прийнятного стану, ремонтники кладуть поперек бортів прути і приварюють з обох сторін кузова.

У такому вигляді вагон вже відправляється в дорогу. У багатьох коментаторів виникли питання щодо того, наскільки надійним і безпечним є подібне рішення, адже зварювання може не витримати і, разом з нею, напевно не витримають і стінки, що може привести до небезпечних інцидентів, якщо поруч в цей момент, припустимо, буде проїжджати пасажирський поїзд. Також деякі коментатори, які мають досвід роботи на вантажних складах, поскаржилися на те, в якому жахливому стані часом знаходяться вугільні піввагони.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що українцям розповіли про те, як дізнатися свій страховий стаж.

Популярні новини зараз

Візьміть м'ясо, капусту та сир: рецепт швидкої та шикарної вечері "Господиня відпочиває"

Поштову скриньку відкриватимемо зі сльозами: якими платіжками здивують кожного українця

Перевірте скільки вам заплатять: кому з українців з 1 травня автоматично підвищать пенсії

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні істотно підвищилася вартість алкоголю.

Також "Hyser" писав, що Україну накриє потужна магнітна буря.