Українським громадянам розповіли, якою буде погода найближчим часом. Синоптики зробили прогноз і вирішили поділитися своєю роботою з жителями України.

Відповідну публікацію розмітили на порталі «Факт»

Є відомості про те, що сильні морози, які останнім часом накрили всю територію України, будуть йти. Після дуже сильних заморозків і снігопадів прийде потепління, яке порадує всіх жителів нашої країни.

В Укгрідрометцентрі розповіли, що в п'ятницю, 14 січня і в суботу, 15 січня, потепління буде вже по всій території України. Однак цілком можливо, що будуть опади і не слабкі вітри.

Погода 13 січня

13 січня в західних областях в денний час доби буде сніг з дощем, вітер північно-західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с.у нічний час буде дуже холодно - від -10 до -15, а в вдень градусники показуватимуть близько 0 градусів.

Популярні новини зараз

Леся Нікітюк зізналася у почуттях легенді української естради: як відреагує Андрій Данилко?

Влад Яма похвалився щастям в США і українці не витримали: "Може ти на 0 прийдеш станцюєш"

Навіщо хитрі європейці обмотують дверні ручки фольгою: відповідь вас точно здивує

Допоможе звичайна банка: як правильно зберігати часник, щоб він довго не псувався

Показати ще

По всій решті території України опадів очікувати не варто, але, в північних і центральних областях може бути сніг вдень, а вночі температура опустити до -18 градусів, а на півночі України буде приголомшливих -21 градус. Проте вже в денний час доби температура буде близько -1 -6 градусів. На сході України буде холодніше - близько -10.

Погода 14 січня

14 січня середня температура по всій Україні буде близько 0 градусів вдень, а вночі – від -2 до -4. У більшості областей будуть опади.

Погода 15 січня

15 січня буде вже тепліше, навіть вночі. Очікується мінлива хмарність, без опадів.

Погода 16 січня

16 січня опадів також очікувати не варто. У денний час температура може прогрітися до +2 градусів тепла, а вночі опускатися до -6.

Нагадаємо, що українцям розповіли про сильне потепління найближчим часом.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українцям розповіли, як з'явився Щедрий вечір і як його відзначають.

Також портал "Hyser" писав, що українців попередили про те, що на Водохреща не буде морозів.