У мережі розповіли лайфхак, який дозволяє позбутися від такої проблеми, як прилипає картоплю
Смажити картопля, багато українців стикаються з тим, що він прилипає до сковороди і, як підсумок, розвалюється. Це негативно позначається як на смакових якостях страви, так і на його привабливість. В Instagram-акаунті kuznecova_pp був опублікований лайфхак, який допоможе смажити красиву і смачну картоплю.
Так, перед тим, як наливати на гарячу сковорідку рослинне масло, рекомендується посипати її сіллю і перешкодити кілька секунд. Сіль вбере в себе всю зайву вологу з поверхні посуду, за рахунок чого блюдо вийде цільним і хрустким. Крім того, масло при смаженні не буде розбризкуватися.
Нагадаємо, що готувати картоплю можна не тільки смажачи, але і запікаючи, як в цілому вигляді так і часточками. Печену картоплю можна поєднувати як з м'ясом і рибою, так і з овочами, оскільки на виході з духовки виходить ароматна і м'яка картопля з хрусткою скоринкою.
Так, наприклад, з картоплі можна зробити дуже смачна страва, якщо запекти її в духовці з ароматними травами і беконом.
Так, для рецепт знадобитися 7 великих картоплин, 200 грам бекону, 4 зубчики часнику, 100 грам рослинного масла, а також прованські і інші спеції за смаком. Картоплі потрібно ретельно промити щіточкою і просушити. Після цього кожну картоплю потрібно проткнути наскрізь дерев'яною паличкою, після чого гострим ножем, начина з краю, нарізати картоплю по спіралі. Товщину краще брати в 3-4 міліметри, інакше спіраль буде погано розтягуватися.
У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки
Відключення світла будуть довше: Укренерго терміново вводить жорсткі графіки – вже з сьогодні
Доплати до пенсії: які види соціальної допомоги отримають пенсіонери
Олексій "Позитив" Завгородній вперше зізнався, як освідчився Сахневич: обидвоє були в шлюбі
Після цього масло потрібно змішати з часником, сіллю, перцем і травами. Картоплю потрібно обмазати картоплю і покласти в прорізи шматочки бекону. Після цього, в деку з фольгою блюдо потрібно відправляти в духовку. При сервіруванні блюдо рекомендують посипати зеленню.
До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у столиці "креативно" переробили вхід в під'їзд.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що доктор Комаровський назвав головні помилки українців з підвищеним тиском.
Також "Hyser" писав, що в Одесі спалахнув скандал через поведінку шкільного вчителя.