Учасниця конкуру" Міс Україна 2021 " Юлія Андрієнко в Харкові порушила Правила дорожнього руху, проїхавши на своєму автомобілі по трамвайних коліях в негоду. Дівчина зняла своє порушення ПДР на відео, а потім опублікувала його з Інтернеті.

Про це повідомляється в заяві прес-служби патрульної поліції Харківської області на сторінці в соцмережі Facebook.

Завдяки цьому відео правоохоронці змогли ідентифікувати порушницю по її аккаунту в популярній соцмережі і притягнути її до відповідальності за порушення ПДР.

Андієнко сама виклала відео в соцмережі, на якому відображено її порушення, після цього правоохоронці її знайшли і змогли опитати.

У заяві правоохоронців йдеться, що дівчина сама похвалилася своїм правопорушенням на своїй сторінці в популярній соцмережі. У поліції також зазначили, що дівчина не стала заперечувати порушення ПДР. Патрульні інспектори склали адміністративну постанову за частиною 2 статті 122 (порушення правил розташування транспортних засобів) КУпАП.

Правоохоронці опублікували фото протоколу і скрін з відео про порушення дівчини Ім'я дівчини, яка порушила ПДР, не було вказано, але завдяки знімку можна зрозуміти, що мова йде про Андрієнка.

Популярні новини зараз

Анна Кошмал раптово "вийшла з тіні" і вразила новими формами: "Тепер у мене..."

Монатік показав себе таким, яким його ніхто не пам'ятає: тоді він називався "Shark"

У Росії оголошено історичну евакуацію населення: найпотужніші вибухи та удар по секретному ракетному об'єкту

Тепер готую котлети тільки так: рецепт та секрети страви, про які ви не знали

Показати ще

Вчора, 29 грудня, Андрієнко на своєму автомобілі на Салтівському шосе виїхала на трамвайні колії, щоб не стояти пробці на дорозі. Дівчина зняла все це на відео і після виклала ролик на своїй сторінці в соцмережі Instagramе.

Дівчина написала, що їй «не можна високу машину, інакше я буду нахабніти".

Черен деякий час дівчина видалила відео про порушення ПДР, але було вже пізно. Відеоролик швидко розійшовся по інтернету.

Стало відомо, що Андрієнко має заплатити штраф у розмірі 510 гривень.

Юлія Андрієнко брала участь у конкурсі краси" Міс Україна 2021 " і змогла пробитися у фінал. В даний час дівчина займається організацією зйомок, рекламою і контентом для різних брендів.

Раніше "Hyser" повідомляв, що у Києві тепловоз протаранив легковий автомобіль з дитиною.

Наш портал писав, що у Хмельницькій області сталася смертельна ДТП.

Нагадаємо, що жахлива ДТП під Києвом розбурхала Україну.