Домашнє насильство на тому чи іншому рівні існує у всіх країнах світу, але це зовсім не те, що потрібно приховувати, замовчувати, терпіти або страждати від нього. Ще б пак, за статистикою ООН дві третини вбитих в Росії жінок щорічно-жертви домашнього насильства, ось тільки в поліції про це замовчують. Те, що сталося 27 грудня в Красноярському краї для багатьох стало уроком.

Так, всю Росію шокувало вбивство цілої сім'ї в одній з квартир міста Канска Красноярського краю. Справа виявилася настільки резонансною, що в містечко на 88 тисяч чоловік в 200 кілометрах від Красноярська виїхали Керівник крайової поліції Олександр Речицький і глава крайового СК Олександр Зюбанов.

Відомо, що трагедія сталася в ніч на 27 грудня в Канську на вул.Едмана. Віднедавна там орендувала житло Світлана Куропаткина разом зі своїми двома неповнолітніми дітьми - 11-річним хлопчиком і 7-річною дівчинкою.

Тіла чотирьох жертв жорстокої розправи вранці виявила мати Світлани. Згідно свідчень літньої жінки, її зять Микола неодноразово піднімав руку на дружину, тому на початку осені Світлана з дітьми з'їхала від 38-річного Миколи і подала заяву до суду про розірвання шлюбу. Ось тільки, за даними слідства, чоловік розлучатися не хотів і всіляко відтягував суд, переносячи одне за іншим засідання.

До речі, однокласники вбитого в Канську хлопчика знали, що він боїться батька-тирана. Так, діти кажуть, що їх друг намагався не розмовляти ні з ким у присутності батька.

Про те, що насильство в цій родині було присутнє говорить і той факт, що в жовтні мировий суддя за побої виписала Миколі штраф в 5 тисяч рублів за те, що чоловік серйозно побив дружину, після чого жінку два дні рвало кров'ю.

Популярні новини зараз

Кожен другий гробить своє здоров'я: яку популярну олію не можна використовувати для смаження

А в росії так можна? У Лівані в злочинців вибухнули телефони, кухонні прилади та навіть машини

Перше кохання Насті Каменских: чому пара не склалась і ДТП, в якій загинула ціла родина

"Нова" мобілізація: що загрожує українцям, які виїхали за кордон

Показати ще

Як розповіли люди, які знали Куріпкіних, майбутнє подружжя познайомилося більше 12 років тому в банку, де обидва працювали. Микола був програмістом, підробляв лагодженням техніки, останнім часом працював у приватній фірмі.

Відомо, що поруч з тілом жінки і дітей знаходилося тіло глави сімейства, який, за версією слідства, розправився з родичами, а пізніше наклав на себе руки.

Раніше "Hyser" повідомляв, що у Києві тепловоз протаранив легковий автомобіль з дитиною.

Наш портал писав, що у Хмельницькій області сталася смертельна ДТП.

Нагадаємо, що жахлива ДТП під Києвом розбурхала Україну.