Такі історії як ця-справжня рідкість. Ще б пак, часто людина в певних обставинах робить все щоб вижити і не виходить, а тут той випадок, коли все вказувало на неминучу загибель, а людина залишилася живою.

Стало відомо про чудесний порятунок держсекретаря у справах поліції Сержа Гелле, який вистрибнув у море після аварії вертольота і 12 годин плив до берега. Про це пишуть РосЗМІ.

Так, місцева влада знала, що Гелле разом з двома офіцерами Служби безпеки виконував рятувальну операцію, оглядаючи місце, де затонув човен зі 120 пасажирами на борту. Як пізніше з'ясувалося, біля мадагаскарського узбережжя на північному сході країни загинули 64 людини, а зараз все ще ведуться пошуки 24 зниклих безвісти пасажирів.

Однак сталося непривідене-різким поривом вітру вертоліт зірвало у воду з невстановлених досі причин. Аварія сталася в районі 19: 30 і влада порахувала, що всі, що знаходяться на борту загинули. Більш того, Президент Мадагаскару Андріс Раджоеліна вшанував пам'ять міністра і трьох офіцерів і висловив співчуття їх близьким.

А в цей час в океані міністр доводив на власному прикладі істину, що "порятунок потопаючих – справа рук самих потопаючих". Так, за допомогою крісла пілота він дуже довго зміг протриматися на плаву у відкритому океані і дістатися в підсумку до берега.

Популярні новини зараз

Кожен другий гробить своє здоров'я: яку популярну олію не можна використовувати для смаження

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Її навіть не потрібно варити: рецепт швидкої та апетитної аджики на зиму без болгарського перцю

"Нова" мобілізація: що загрожує українцям, які виїхали за кордон

Показати ще

Через 12 годин вибився з сил 57-річного держсекретаря у справах поліції Сержа Гелле знайшли жителі села Махамбо на північно-східному узбережжі Мадагаскару. Також вдалося врятуватися ще одному офіцеру. Однак пілот і другий співробітник Служби безпеки загинули.

"Ще не прийшов мій час вмирати", - прошепотів міністр, кинувшись до нього на допомогу людям.

Міністр не отримав травм і тільки скаржився, що сильно замерз у воді. Зараз він знаходиться в безпеці і приходить до тями після трагедії, що сталася.

ДО РЕЧІ, Глава поліції Зафісамбатра Рававі розповів журналістам, що держсекретар завжди відрізнявся особливою витривалістю і міцністю здоров'я.

"У нього завжди була відмінна спортивна витривалість, може навіть скластися враження, що йому 30 років, у нього сталеві нерви", - додав Рававі.

Раніше "Hyser" повідомляв, що у Києві тепловоз протаранив легковий автомобіль з дитиною.

Наш портал писав, що у Хмельницькій області сталася смертельна ДТП.

Нагадаємо, що жахлива ДТП під Києвом розбурхала Україну.