Про її стилі в одязі не писав хіба що ледачий. Особливо завзято в мережі засуджували сірий костюм Юлії Тимошенко, в якому вона з'явилася в день свого призначення на посаду прем'єр-міністра і ботфорди, які підкорили свого часу главу російського Газпрому Рема Вяхірева. А останнім часом політика і зовсім не впізнати.

Багато хто погодиться, що в стилі Юлії Тимошенко незмінно присутнє поєднання чарівності і суворої безкомпромісності, що робить її образ неповторним і безумовно жіночним.

Що ж стосується колірної гами, то раніше Тимошенко віддавала перевагу відтінкам пастельній гами: персиковому, кремовому, пісковому або блідо-ліловому. Однак, це не заважало їй вносити яскраві акценти в свій образ, такі як сливовий шарф, Червона накидка або спідниця кольору фуксії.

Зараз же лідер "Батьківщини" віддає перевагу в одязі білому, мабуть натякаючи, що Україні потрібні зміни.

Група компаній" Епіцентр К " 17 грудня в Городку (Хмельницької обл.) відкривала IQ-офіс площею 6,3 тис.кв. м, куди була запрошена і Юлія Володимирівна.

Для такого серйозного заходу Тимошенко вибрала розкішний білосніжний аутфіт.

Популярні новини зараз

Її навіть не потрібно варити: рецепт швидкої та апетитної аджики на зиму без болгарського перцю

Війна в Україні не закінчиться ні цього року, ні наступного: європейський міністр оборони зробив страшну заяву

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Взимку вона шикарно підходить під картоплю: рецепт пряного та малосольного оселедця по-корейськи

Показати ще

Політик була одягнена в стильне двобортне пальто зі срібними гудзиками, коміром-стійкою і накладними кишенями. Ззаду на пальто був білий хлястик з гудзиками. Під верхнім одягом на ній була біла спідниця-олівець з розрізом ззаду.

Крім того, незамінним атрибутом стилю Юлії Тимошенко є взуття на високих підборах. Цього разу вона одягла бежеві чобітки на високому квадратному каблуці.

До речі, як повідомили в ГК "Епіцентр", в новому офісі працюватимуть понад 600 фахівців в області інформаційних технологій, діджиталу та реклами.

Раніше Hyser писав, що Юлія Тимошенко з'явилася на засіданні уряду в незвичайному вбранні, який викликав справжній фурор.

Також наш портал повідомляв, як змінився стиль Юлії Тимошенко з початку її кар'єри і до сьогоднішнього дня.

Нагадаємо, що Юлія Тимошенко здивувала всіх вбранням за кілька тисяч доларів.