Вчені давно помітили, що процес хропіння досить поширений майже серед усіх ссавців. Так, згідно статистики, однозначно хропе 21% собак і 7% кішок. Крім того, зафіксовані випадки хропіння серед хом'яків, слонів, кролів і навіть птахів. Та найбільш мило це роблять єноти.

Товариські, неймовірно милі, допитливі, емоційні і доброзичливі єноти давно завоювали серця багатьох жителів нашої планети. А ті, хто ризикнув взяти цього пухнастого красеня додому, отримали неймовірно потужний антидепресант.

Ще б пак, ці енергійні та абсолютно непередбачувані "бандити" мають натуру, здатну без найменших докорів сумління переступати через межу моральних і етичних принципів. Так, єноти часто забираються в людські будинки, крадуть речі, їжу, і ніколи не пройдуть повз залишеного без нагляду пива або вина.

Єноти ж, яких поселили люди у себе, на відміну від котів і собак, дуже швидко вчаться відкривати двері, вікна, крани, висувні ящики і навіть холодильники.

Цього разу в мережі опублікували ролик, у якому відзначився житель Канади, єнот, в момент, коли його накрила втома. Відео триває лише 40 секунд, але за цей короткий час тварина встигла продемонструвати, наскільки міцним і приємним може бути сон.

Так, єнот заснув сидячи, закривши мордочку однією лапою. Схоже, пухнастий звір і не підозрює, що незабаром прославиться в мережі завдяки солодкому сну.

Популярні новини зараз

Життя зміниться з сьогоднішнього дня: знаки Зодіаку, чия доля "перевернеться" після Повні

Тепер готую котлети тільки так: рецепт та секрети страви, про які ви не знали

Як позбутися мишей на дачі або в селі: просто посадіть ці рослини по периметру ділянки

Тіна Кароль блиснула "оновленим" тілом: Дан Балан втратив би дар мови

Показати ще

Користувачі відреагували на кумедний ролик позитивно. У коментарях під відео вони відзначили массою компліментів харизматичного єнота.

"Який він чарівний, коли заплющує очі лапою", "Це найсолодший єнот у світі. Подивіться, які у нього милі ручки та ніжки!", "Він нагадав мені мого батька, бо той так само голосно хропе!", "Симпатичний! Я хотів би, щоб він заснув у мене на руках", "Маленький звір виглядає так, ніби йому потрібні обійми. Хтось візьме його на руки і полюбить?", "Він такий милий… Він прикриває очі, ніби кажучи "не дивись на мене, поки я сплю", – написали люди.

До слова, домашній єнот може проспати до 4-х місяців поки не переконається в тому, що зима минула. А ось дикому єноту для того, щоб пережити зиму, необхідно набрати до 30% від своєї звичайної маси.

Раніше Hyser писав про те, що українців насмішили апетитною процедурою на фестивалі.

Також писали, що у Київській метро ломився лось.

Нагадаємо, що Зеленський знову потрапив у конфуз.