Стилісти в один голос кажуть, що секрет стилю Першої леді України Олени Зеленської в жіночних і витончених силуетах. І справді, дружина Володимира Зеленського зазвичай підбирає лаконічні вбрання світлих відтінків, найчастіше простого класичного крою без вигадливих прикрас, страз або блискіток. І в цьому її особливий шарм.

Ще два роки тому публічність для Олени Зеленської це було табу. Сьогодні ж вона мало не щодня проводить публічні зустрічі, конференції, втілює в життя соціальні програми, а ще супроводжує свого чоловіка, Володимира Зеленського в офіційних візитах. Це все, звісно ж, підштовхнуло її до нового, більш офіційного стилю в одязі.

7 грудня 2021 року Олена Зеленська відкрила форум Україна 30. Саміт. Діти, який є частиною серії заходів, присвячених 75-річчю Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), а вже другого дня мала можливість вживу поспілкуватися зі студентами Київської школи економіки.

Фотографіями з заходу та своїми враженнями від спілкування з молоддю дружина Володимира Зеленського поділилась особисто у власному Instagram.

За словами Зеленської, молодь її приємно вразила відкритістю, знаннями і прагненнями до них, а також умінням ставити питання та шукати відповіді.

До речі, для зустрічі з студентами Київської школи економіки Олена Зеленська змінила звичний діловий лук на більш вільніший, але не менш елегантний. Він складався з ніжного лимонного кашемірового светра та чорних штанів, а талію Перша леді підкреслила тонким поясом.

Популярні новини зараз

Перше кохання Насті Каменских: чому пара не склалась і ДТП, в якій загинула ціла родина

Доведеться віддати майже 200 гривень за пачку: після нового подорожчання сигарет багато хто кине курити

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Взимку вона шикарно підходить під картоплю: рецепт пряного та малосольного оселедця по-корейськи

Показати ще

Відзначимо, що більше року тому, 25 жовтня, Олена Зеленська вже одягалась подібним чином, коли ходила голосувати на місцевих виборах. От тільки тоді своє вбрання Олена поєднала зі зручними білими кросівками.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що внучка Софії Ротару показала пікантні фото.

Також, співачка Оля Полякова показала фото в прозорому боді.

Нагадуємо, що Катя Осадча показала шикарні фото з чоловіком.