Лише два тижні тому у Харкові 16-річний підліток без прав, але за кермом елітного Infiniti влаштував масштабну автотрощу, в результаті якої дві людини загинули, а три постраждали. Черговий мажор "відзначився" в Харкові в четвер, 11 листапада.

Так, стало відомо про чергову страшну ДТП у Харкові. На перехресті проспекту Науки та вулиці Тобольської позашляховик Toyota Land Cruiser зніс двох підлітків, які переходили дорогу пішохідним переходом на зелене світло.

За словами свідків, іномарка рухалась дорогою на шаленій швидкості, а коли наблизилася до людей та навіть не стала гальмувати. Авто просто протаранило натовп – одну дитину відштовхнуло у бік, а іншу - кілька метрів протягнуло по асфальті.

Зараз 13-річні постраждалі перебувать в лікарні з численними забоями. За словами директора Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастрофи Віктора Забашти, їхні травми не загрожують життю.

Згодом міністр внутрішніх справ Денис Монастирський на своїй сторінці у Facebook показав повне відео інциденту з камер спостереження та відкрив деякі факти про водія-порушника. Виявляється, чоловік, який скоїв ДТП, являється черговим мажором, який міг до того ж бути під дією наркотиків.

Так, раніше він притягувався до відповідальності за статтею 309 за незаконне виробництво чи зберігання наркотиків, проте до суду справа не дійшла.

Популярні новини зараз

Від цього запаху запаморочиться голова: рецепт жаркого-запіканки з риби з салом і цибулькою

Часник виросте розміром з яблуко: чим його потрібно підгодувати на початку літа

Результат вас точно здивує: навіщо наші бабусі кидали пігулку аспірину в унітаз

Візьміть звичайний лавровий лист: що потрібно зробити, щоб залучити гроші та удачу

Показати ще

А от у поліції повідомили, що з травня 2021 року 34-річний водій автомобіля Toyota засуджений до трьох років позбавлення волі за скоєння крадіжки з випробувальним терміном на 1 рік.

Тепер же винуватцеві ДТП "світить" позбавлення права керувати транспортними засобами до 3 років, а також ув'язнення від 3 до 8 років. Проти нього поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

До слова, в момент оформлення ДТП з Toyota Land Cruiser, а саме близько 5-ї години вечора, на цьому ж таки проспекті Науки трапилась ще одна аварія під час якої постраждав поліцейський.

Так, за попередніми даними, екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль Mazda за порушення ПДД, але 35-річна водійка, очевидно, не мала ні часу, ні бажання довго спілкуватись з правоохоронцями, тому рушачи з місця, здійснила наїзд на інспектора патрульної поліції. Внаслідок ДТП травмувалися поліціянт та сама водійка автомобіля Mazda. Постраждалих доставлено до лікарні.

Раніше Hyser писав, що відома телеведуча Лідія Таран потрапила в аварію.

Також наш портал повідомляв, що, у мережі розповіли про страшну ДТП, де загинули діти.

Нагадаємо, українським водіям варто знати, що з Нового року буде ще більше штрафів.