Представники "Нової Пошти" заявили, що тепер в українців з'явиться можливість отримувати посилки через поштомати

"Нова пошта" є одним з найбільших поштових операторів країни, послугами якого користується величезна кількість українців. Для того, щоб успішно конкурувати з іншими компаніями "Нова пошта" регулярно робить нововведення, наприклад, нещодавно в прес-центрі "Нової Пошти" заявили про те, що тепер українці можуть отримувати свої посилки через поштомати.

Повідомляється, що тепер жителі під'їздів багатоквартирних будинків можуть отримувати пошту через поштомат. В даний момент компанія збирає заявки на установку, подати які можуть всі бажаючі. Вже зараз відомо, що вартість такої доставки складе 35 гривень.

Для того, щоб замовити установку нововведення в своєму під'їзді, будь-який бажаючий може заповнити онлайн-анкету, яка буде розглянута протягом двох днів. Після розгляду оператор зв'яжеться з клієнтом і, після того, як всі дозволи будуть отримані, Поштомат можна буде встановити.

Також повідомляється, що встановити Поштомат можна буде як в нових, так і в старих житлових будинках. Забирати з нього посилки зможуть тільки жителі під'їзду. Поштомат буде встановлюватися в декількох видах моделей, розрахованих на 10, 16, 24, 36 і 48 осередків. Якщо будівля не дозволяє встановити Поштомат всередині, то його можна влаштувати поза домом.

Доставку в поштомат можна буде робити тільки якщо вага посилки не перевищує 20 кілограм, а оціночна вартість не перевищує 6 тисяч гривень. Максимальні габарити посилки становить 40х60х30 сантиметрів. Доставляти таким чином будуть тільки вже повністю оплачені посилки.

Популярні новини зараз

Не натягніть у хату біду: що ні в якому разі не можна робити в Страсну п'ятницю

У таку оселедець ви точно закохаєтеся: рецепт оселедця, маринованого в томатному соусі з цибулею та родзинками

Смачніше за будь-які бутерброди: рецепт гарячих грінок з курячим фаршем і сиром

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Показати ще

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що українців сповістили про те, що газ буде оплачуватися по-новому.

Нагадаємо, раніше у МОЗ пояснили українцям, коли показувати ковід-сертифікат не потрібно.

Також "Hyser" писав, що в уряді проговорилися про карантинні плани.