У мережі з'явилася інформація про те, що деякі клієнти одного з найпопулярніших українських фінансових установ, зазнали матеріальних збитків.

Йдеться про "Приватбанку" і клієнта, імовірно, з міста Запоріжжя. Він розповів про те, як позбувся трьох тисяч гривень через несправність банкомату. Коли він почав виконувати маніпуляції, щоб зняти готівку, банкомат раптово почав «перезавантажуватися», а потім і зовсім вийшов з ладу. Про це повідомляє Інформаційний портал УНІАН.

Ситуація сталася рано вранці, коли чоловік знімав зазначену вище суму в банкоматі, який розташований на бульварі Шевченка, 24 в магазині «Україночка». Перед видачею грошових коштів банкомат просто вимкнувся.

"Після включення банкомат видав мені мою картку, але грошей не видав, і почав перезавантаження, по кінця якої повідомив, що він несправний. Прийшовши на роботу, я подивився в Приват24 останні транзакції по моїй картці і побачив, що гроші я отримав. Прошу розібратися в цій ситуації і повернути мені 3 тисячі грн., які я не отримував", - написав обурений клієнт.

Варто відзначити, що на цей відгук послідувала реакція представника банку, який порекомендував потерпілому оформити заявку в службі онлайн-підтримки для ідентифікації, уточнення обставин і перевірки зазначеної інформації.

Популярні новини зараз

Результат вас точно здивує: навіщо наші бабусі кидали пігулку аспірину в унітаз

Забирають прямо з машини: автомобілістів попередили про "дорожню мобілізацію" на трасах

Візьміть звичайний лавровий лист: що потрібно зробити, щоб залучити гроші та удачу

Будьте дуже обережні: автомобілістів попередили про неприємності на трасах

Показати ще

До слова, нещодавно стало відомо про те, що ПриватБанк всерйоз візьметься за перевірку клієнтських карткових рахунків, щоб обчислювати тих, хто приховує "тіньовий" дохід. При цьому викликати сумніви у представників банку можуть будь-які фінансові операції і якщо буде встановлено, що має місце злочинна схема, то вони можуть повідомити про це в правоохоронні органи.

Раніше "Hyser" писав про те, що банкомати ПриватБанку списують гроші з рахунків і не видають готівку.

Також наш портал розповів про те, що ПриватБанк ввів обмеження на грошові перекази.

Нагадуємо, що українцям розповіли, як заощадити на оплаті штрафу за порушення ПДР.