Про особисте життя знаменитої української виконавиці Софії Ротару у шоу-бізнесовому середовищі ходить чимало чуток.

І це незважаючи на те, що заміжня вона була всього один раз – за композитором і музикантом Анатолієм Євдокименком, а після його смерті ледь прийшла до тями і навіть планувала припинити творчу діяльність. З того моменту, як близька для Софії Михайлівни людина пішла з життя пройшло більше 19 років, але сама артистка, як і члени її сім'ї трепетно зберігають пам'ять про чоловіка і батька.

Кілька років тому в мережі з'явилися чутки про те, що за артисткою доглядає популярний російський музикант і учасник групи «Турбомода» Олександр Попов. Але ця інформація не знайшла офіційного підтвердження, а тому так і залишилася лише на рівні здогадок злостивців.

А днями в соціальній мережі Instagram з'явилося архівне фото, на якому Софія Ротару відображена в компанії директора "Нікопольського заводу феросплавів" Віталія Зубанова. Судячи з підпису до знімка, він був зроблений під час візиту зірки в Нікополь в 1987 році.

До слова, нарівні з обговореннями подій на особистому фронті Софії Михайлівни, на інтернет-просторах регулярно коментують її зовнішність. Більш того, одного разу в росЗМІ вийшов сюжет про те, що виглядати молодо і привабливо вокалістці вдається не тільки завдяки гучному догляду за собою, але і за допомогою спеціального "аксесуара".

За версією журналістів, Софія Ротару знайшла вельми оригінальний спосіб " аскування" вікових змін шкіри і кожен раз перед виходом на публіку, одягає на обличчя"маску з силікону"...

Популярні новини зараз

Не потрапіть на прийом: як українців обманюють при оренді квартир

Забирають прямо з машини: автомобілістів попередили про "дорожню мобілізацію" на трасах

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Хитрість наших бабусь: що зробити, щоби до сковорідки нічого не прилипало

Показати ще

Раніше "Hyser" писав про те, що син Софії Ротару здивував шанувальників спогадами про сімейні застілля.

Також наш портал розповів про те, що внучка Софії Ротару здивувала шанувальників ефектним вбранням і похвалилася розкішними формами.

Нагадуємо, що відомий хірург розкрив подробиці стану здоров'я Софії Ротару.