Одна з найбільш епатажних представниць українського шоу-бізнесу Оля Полякова похвалилася шанувальникам свого мікроблогу ефектним кадрами з відпочинку.

Співачка поїхала в теплу країну, проте куди саме зірка не уточнила. Вона опублікувала вже два поста, позуючи в золотому купальнику, який переливається світлом під яскравими променями сонця.

Публікуючи черговий пост, перед зіркою постав нелегкий вибір найкрасивішого знімка.

"Ну короче поехали) 1234? Пятая показалась слишком , даже мне))))" (Офрографія збережена - прим. ред), - написала вона під постом.

Але шанувальники не залишили супреблондинку без своїх підказок і написали в коментарях, які, на їхню думку, знімки найбільш вдалі.

А один з фоловерів впізнав локацію, де зірка робила знімки і поцікавився у Полякової, чому вона не відзначає локацію Єгипту - невже для співачки соромно це робити.

Популярні новини зараз

Володимир Зеленський розповів, як переможе Україна: рішення мають бути ухвалені з жовтня по грудень

Тепер буде зовсім важко: кого з українців позбавлять пільг на оплату комуналки

Не пропустіть важливу виплату: хто з українців зможе отримати гроші на дрова

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Показати ще

Відзначимо, що на думку шанувальників, Оля Полякова відноситься до категорії зірок, які відрізняються неймовірною харизматичністю і відверто говорять про те, що їх турбує. Нещодавно, будучи зірковим детективом на телепроекті "Маска" Оля Полякова потрапила відразу в кілька скандальних ситуацій через власні висловлювання на адресу колег по цеху. Намагаючись вгадати, хто ж замаскувався в образі чуттєвої Пави, вона дала вельми невтішні характеристики зовнішності відомої співачки Камалії:

Також Оля Полякова під час зйомок програми "Маска" порівняла Тіну Кароль з "плакальницею на похоронах". А коли її висловлювання викликали ажіотаж у соцмережах, то записала відеозвернення, в якому пояснила, що йшлося лише про репертуар колеги. Зірка запевнила, що ні в якому разі не хотіла зачепити тему особистої трагедії Тіни Кароль:

Раніше Hyser писав про те, що Оля Полякова нарвалася на критику хейтерів за поведінку під час ефіру шоу "Маска".

Також Hyser повідомляв, що Оля Полякова похвалилася шанувальникам стильним чином, що підкреслили спокусливі форми.

Нагадаємо, що Оля Полякова потрапила в об'єктиви телекамер в компанії відомого коміка.