Мережу розсмішив кіт, що розгубився при вигляді миші

Одним з небагатьох практичних призначень кота як домашньої тварини є його здатність боротися з домашніми шкідниками, зокрема, з мишами і щурами. Саме завдяки цій властивості кішок одомашнили, а в Стародавньому Єгипті навіть поклонялися як священним тваринам, адже вусаті помічники рятували запаси зернових культур і круп від гризунів. Однак, з плином часу, схоже, багато кішок розучилися виконувати основну свою функцію, що показує ролик, опублікований Instagram-аккаунтом "kind_animals".

Господарі чорного кота відобразили як їх домашній улюбленець, схоже, переслідує миша, яка в якості свого укриття вибрала петлю на дверному одвірку. Домашній мисливець деякий час не міг виявити свою мету, проте, нарешті її знайшовши, розгубився.

Незважаючи на те, що кішки нерідко поводяться надмірно жорстоко зі своїми жертвами, герой ролика не придумав нічого кращого, окрім як кілька разів легенько зачепити мишу по спині, "погладивши" її, після чого, схоже, втратив до неї інтерес. Цілком можливо, що домашній кіт, вирощений на кормах, які йому давали господарі, і до того ж ситий, просто не знав, що йому робити з сірим шкідником.

Користувачів мережі цей відеоролик потішив. "Навіщо енергію витрачати на полювання, коли завжди в чашці є корм", "Мишеня приготувався прийняти неминучу кончину...а тут несподіваний поворот і шанс на порятунок!", "Біжи, Біжи я тебе не буду їсти, ти пахнеш мишкою, а мені потрібен корм з пакетиків.", "Він добрий як Леопольд" - залишили користувачі коментарі під відеороликом.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у мережі показали зворушливу серію фотографій, яка показує, як між маленьким кошеням і великим псом зародилася дружба.

Популярні новини зараз

Володимир Зеленський розповів, як переможе Україна: рішення мають бути ухвалені з жовтня по грудень

Грунт пухкий і буквально розсипається в пил: чим посипати землю, щоб таки отримати добрий урожай

Скрізь цю стіну ще треба пробитися: 5 найхолоднокровніших знаків Зодіаку, емоції яких важко дізнатись

Румуни попросили Україну збивати російські дрони - сталося непорозуміння, але українці регочуть: "Член НАТО просить захистити..."

Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі опублікували кумедні знімки, на яких господарі кішок застали своїх домашніх улюбленців за незвичайними заняттями або в незвичайних позах.

Також "Hyser" писав, що крім милого зовнішнього вигляду і міцної дружби, домашні тварини можуть запропонувати своїм господарям ще й лікування різних хвороб. Стало відомо, які тварини роблять благотворний вплив на здоров'я людини.