Популярна артистка Оля Полякова зараз знаходиться на вершині своєї слави - вона навіть записала дуетну пісню з Людмилою Гурченко.

Співачка прокинулася знаменитою після того, як записала пісню "Шльопки", пише "clutch".

37-річна артистка живе в щасливому шлюбі з бізнесменом Вадимом Поляковим. У пари підростають двоє дочок: 16-річна Марія і 9-річна Аліса.

Чоловік старший за зірку на 15 років, але, пори це, у них склалися прекрасні стосунки. Полякова не втомлюється повторювати, що їй пощастило з чоловіком.

Сам Вадим В інтерв'ю журналу "Viva" розповів, як його зачарувала Оля Полякова. За словами чоловіка, вперше вони зустрілися на його дні народженні. Довгий час вони були друзями, разом обідали і проводили час. Через вісім місяців спілкування Вадим зізнався їй у своїх почуттях.

Більш того, він зазначив, що залишив своїй колишній дружині заміський будинок, а 11-го вересня 2004 року пара зіграла весілля.

Популярні новини зараз

Донька Олі Фреймут не соромиться обожнювати жінок привселюдно: як живе Злата в США, фото

Володимир Зеленський розповів, як переможе Україна: рішення мають бути ухвалені з жовтня по грудень

Пенсії підвищать на півтори тисячі

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Показати ще

Нагадаємо, що на початку року зірка відпочивала на Мальдівах з сім'єю, але після цього встигла плідно попрацювати і дати кілька концертів у різних містах України. З метою відновити свої сили і злегка відпочити артистка з 16-річною дочкою Марією знову попрямували десь у теплі краї.


Це підтверджують фото і відео Олі Полякової в Instagram. Можливо артистка взяла з собою Марію не просто так, а щоб вона теж могла прийти в себе після операції. Не так давно дівчині вирізали апендицит, через що вона була змушена провести кілька днів у лікарні.

Раніше Hyser писав про те, що Оля Полякова з відомим коміком потрапила в об'єктиви телекамер.

Також Hyser повідомляв, що Оля Полякова влаштувала шоу, розпарюючи тіло у ванні.

Нагадаємо, що Оля Полякова знялася в ефектній фотосесії, заради якої їй довелося кардинально змінити імідж.