Народний депутат від провладної партії не зміг дати чітку відповідь на поставлене запитання

Відео з інтерв'ю народного депутата від фракції "Слуга Народу", в якому він спробував дати відповідь на питання, як він ставиться до можливої зміни регіону своєї діяльності з Києва на Закарпаття, опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook паблік "Pavlovsky News".

Микола Тищенко не дав прямої відповіді на питання, а висловив розмитий спіч. Зокрема, колишній ресторатор і телеведучий ясно вимовив: "я - бультер'єр Президента". Саме так він прокоментував своє можливе підвищення до голови осередку "Слуги народу" в Закарпатській області.

А далі Тищенко продовжив розповідати про те, що саме там, куди його пошлють, він і буде працювати. Також він не забув згадати про те, скільки разів у такому складному регіоні як Закарпаття відбувалася зміна влади (виявляється цілих п'ять), але люди все ще цінують любов, добро і працю, як основні людські правила. При цьому він уточнив, що основним завданням, яке ставить перед собою, є збільшення числа робочих місць в цьому регіоні, і те, щоб населення нарешті змогло отримувати гідні заробітні плати.

Верховна Рада. Фото: скріншот Youtube-відео

Пізніше, а події відбувалися на з'їзді "Слуги народу", до Миколи Тищенка приєдналися колеги по фракції із Закарпаття, які вирішили негайно обговорити з ним питання повноцінної комунікації парламентаріїв і Кабінету Міністрів України. На що "бультер'єр" знову ухилявся від повноцінної відповіді, і перейшов до ближчої для себе теми - приготування кави.

Популярні новини зараз

Допоможе звичайна манка: навіщо досвідчені садівники розсипають її городом перед зимою

Похорон Михалкова: лікарі вже не можуть врятувати улюбленця Путіна. Рідні шукають найкрасивішу труну

Показати ще

"Для того, щоб приготувати каву нам необхідна кава, машинка, стаканчик і бажання випити кави, але сьогодні не час для кави, сьогодні час засукати рукави і працювати", - так закінчив свої важливі сентенції Микола Тищенко.

Повна версія інтерв'ю доступна для перегляду трохи нижче.

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що Президент України Володимир Зеленський зробив важливу заяву щодо "нормандського формату".

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що у "Слузі Народу" не збираються міняти своїх теперішніх представників на нових.

А до цього "Hyser" розповідав про те, що автомобілі кілька депутатів від "Слуги народу" притягнули до відповідальності за порушення ПДР.