Експерти розповіли, коли очікуються магнітні бурі та що не можна робити в цей час

Магнітні бурі для багатьох людей залишаються дуже уявним явищем, але немало тих, хто відчуває їх на собі. Так, передає портал Факти, з'явилися точні дані про магнітні бурі, які очікують нас дуже скоро.

Варто підкреслити, що особливо погано під час магнітних бурь себе почувають метеозалежні люди. В групі ризику, зі слів експертів, входять люди похилого віку, діти та вагітні жінки. Однак не треба думати, що повністю здорова людина а також людина, яка не вагітна та молодого віку, не може відчути на собі магнітну бурю. В цей період часто може з'являтися головна біль, сонливість, втома. Крім того, нерідко підвищується тиск.

В березні цього року очікується одразу дві магнітні бурі. З з 20 до 22 березня, говорять спеціалісти, в Україні буде дуже сильний спалах, а 13 та 28 березня очікуються бурі трішки менш інтенсивні. Тож в цей час дуже важливо уважно спостерігати за своїм станом. Тим паче, що в цей період експерти радять прислухатися до таких порад:

  • В період активного сонця (з 12 до 16 години) не знаходитися на сонці занадто довго;
  • Не навантажувати свої тіло ні фізично, ні морально (відгородити себе від зайвих стресів);
  • Не палити цигарки та не вживати алкогольні напої;
  • Не варто в період магнітних бурь споживати дуже важку та жирну їжу;
  • Не рекомендується під час магнітних бурь сидіти на дієтах (так організм може виснажуватися);
  • Важливо достатньо годин на день спати.

Якщо навіть з цими порадами ви надто сильно відчуваєте на собі магнітні бурі і самопочуття дуже погіршується - варто звернутися за допомогою спеціалістів.

Нагадаємо, раніше портал Hyser писав про те, що спеціалісти розповіли, які продукти можуть знизити ризик цукрового діабету. Ви можете бути сильно здивовані.

Популярні новини зараз

Що потрібно зробити, якщо ви пересолили блюдо: поради, які допоможуть все виправити

Їх розхоплюватимуть прямо зі сковорідки: рецепт котлет із курячих сердець та картоплі

Не потрапіть на прийом: як українців обманюють при оренді квартир

Забирають прямо з машини: автомобілістів попередили про "дорожню мобілізацію" на трасах

Показати ще

Також повідомлялося, що медики пояснили, чому насправді дуже небезпечно для організму, якщо людина споживає їжу на ніч. Експерти пояснили ситуацію.

Крім того, експерти розповіли, як частіше за все люди роблять собі каву. Як виявилося, найпопулярніший спосіб є найнебезпечнішим для нашого організму.З'явилися корисні поради.