У Дніпрі знайшли десятки поліцейських автомобілів пошкоджених в результаті ДТП

У Дніпрі виявили "кладовище" поліцейських автомобілів, які побували в ДТП і тепер доживають свій вік на території Дніпровського районного управління поліції. Про це інформує telegram-канал Харків 1654.

Скріншот telegram

Автопарк української поліції вельми різноманітний і складається з тисяч автомобілів різних марок і моделей. Найпоширеніші це гібриди Toyota Prius і Mitsubishi Outlander. Крім того, допомагають нести службу поліцейським автомобілі Renault Duster, Hyundai Sonata і Skoda Rapid.

Нерідко співробітники поліції в силу своєї діяльності потрапляють в ДТП. Іноді пошкодження можуть бути незначними і автомобілі ремонтують для подальшої експлуатації, проте більша частина другий шанс не отримує і відправляється доживати свій вік на задвірки відомств. Саме таке "кладовище" було виявлено на території Дніпровського районного управління поліції.

На кадрах видно, що деякі автомобілі пошкоджені в результаті ДТП, проте є і ті, які, на перший погляд, цілі. Автор ролика розкритикував керівництво правоохоронних органів, зазначивши, що кинути автомобілі без діла було неправильним рішенням. За словами автора більшість автомобілів легко відремонтувати і повернути на дороги, а не купувати нові за рахунок платників податків.

"У багатих свої примхи. Навіть якщо вони - поліція. У Дніпрі на території УПП є ціле кладовище розбитих поліцейських авто. Чому їх не ремонтують і хто за це відповість, неясно. А поки ми можемо подивитися, на що пішли наші гроші", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз

Морози, перший сніг та сльота: синоптик попередила, чи увірветься зимова погода цієї осені

Платне бронювання від мобілізації: скільки доведеться заплатити, щоб не боятися ТЦК – нові деталі

Kyivstar, Vodafone та Lifecell приготуватися: тепер почнуться штрафи через відключення світла

"Нова" мобілізація: що загрожує українцям, які виїхали за кордон

Показати ще

Раніше портал Hyser повідомляв, що українських водіїв попередили про неприємне нововведення.

Також наш портал інформував, що в Україні анонсували гучне нововведення, яке буде корисним для всіх водіїв.

Нагадаємо, що на Запорізькому автозаводі показали процес складання автомобілів і анонсували випуск нової моделі.