Із життя пішов видатний російський актор Володимир Федоров.

Популярність до нього прийшла завдяки ролі чаклуна Чорномора у фільмі-казці Олександра Птушка "Руслан і Людмила" 1972 року. Однак це далеко не одна картина з його участю, яка заслуговує на увагу. Варто відзначити, що про те, що Федорова не стало, повідомив публіцист Микола Підосокорський у своєму Telegram.


Він не став називати причину смерті актора, оскільки вона напевно не відома. Є інформація тільки щодо того, що останнім часом Володимир Федоров серйозно хворів, а на лікування у нього не було грошей. Також за словами друга актора Івана Шаблова, актор нещодавно дзвонив йому і просив про зустріч, якій, мабуть, вже не судилося відбутися.

Шаблов додав, що Федоров був людиною невеликого зросту, але з величезною душею. Більш того, він був не тільки артистом, але і фізиком-ядерником. Адже акторської освіти у Федорова не було, а за професією він був якраз фізиком-ядерником.


Йому довелося пережити смерть обох своїх синів, які були вбиті. У нього залишилася лише дружина, яка на 35 років молодша за нього і на 35 сантиметрів вище. До слова, це четверта його дружина Віра, в шлюбі з якою він перебував на момент смерті.

Зріст у Федорова був 132 сантиметри, тому в кіно він часто отримував ролі карликів. Він знявся в таких картинах як: "Через терни до зірок","Біля Нікітських воріт"," Золота лихоманка"," Анна Кареніна " та інші. Перший раз потрапив на екран в 32 роки.

Раніше "Hyser" писав про те, що не стало відомого українського гумориста і шоумена.

Також наш портал повідомляв, що не стало зірки фільмів "Вікно в Париж","Закоханий за власним бажанням" і "Троє в човні, не рахуючи собаки".

Нагадуємо, що зірка "Татових дочок" Андрій Леонов став сиротою.