57-річна Лоліта Мілявська пишається тим, що за останні два роки вона сильно схудла і не упускає моменту, щоб похвалитися своєю стрункістю.

Так, російська співачка Лоліта Мілявська в екстремальному міні спробувала зобразити українську виконавицю Світлану Лободу, ось тільки ноги у неї загорнулися не в ту сторону. Про це вона заявила у відео, яке опублікувала в Instagram.

"Зараз буду наслідувати моїй подрузі світлі Лободі. Як вона ноги виставляє. Чому у мене тільки Іксом виходить?",- говорить з іронією Мілявська, явно роблячи акцент на худих ногах, так як сукня на співачці була дуже короткою.

Швидше за все це була реакція Лоліти на нову фотосесію Лободи, яка двома годинами раніше виставила на перший план свої довгі оголені ноги.

Не дивно, що Світлана Лобода була однією з перших, хто прокоментував запис Мілявської. Співачка посміялася над відео колеги і зізналася їй у коханні.

А ось фоловери в Instagram не змогли пройти повз такого одкровення і висловили всю свою любов і захоплення в коментарях. Вони також відзначили витончений гумор співачки, тому пост Лоліти швидко зібрав більше тисячі лайків.

Популярні новини зараз

Про це вам ніхто не розповість: закопайте восени лавровий лист у город, і ви здивуєтеся

Скільки тепер доведеться платити навіть за стару квартиру: що потрібно знати про нові податки

Чому яблука потрібно збирати лише вранці чи ввечері: про цей секрет знає не кожен

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще

"У вас ноги ніби вам 20 років! Дивно без спорту) шикарні🔥 🔥 🔥 🔥", " обожнюю..захоплюватися..Жги ЛОла" ," ви приголомшлива!!!! 😍 ❤ ️ 🔥 ", "О мій Бог! Що за Краса нереальна!!😍 😍 🔥 🔥 ",- написали віддані шанувальники.

Відзначимо, що зовнішній вигляд Світлани Лободи і правда викликає захват у чоловіків і заздрість у жінок, адже струнка блондинка має ідеальні риси обличчя і чудові ніжки. А якщо врахувати, що своє струнке тіло співачка ще й підкреслює спокусливими нарядами, облягаючими комбінезонами, короткими сукнями і зухвалими декольте, то не дивно, що її називають "суперзіркою".

Раніше Hyser писав про те, що чоловік Наташі Корольової похвалився художнім талантом і показав унікальний портрет.

Нагадавши, Крістіна Орбакайте одягла стильний купальник з флористичним принтом і похвалилася ідеальною фігурою.