Минулого літа Соня Євдокименко, внучка Софії Ротару, за традицією відпочивала зі своєю сім'єю в Італії. Дівчина прилетіла з Америки, де живе і навчається останні кілька років, в Україну, а потім разом з батьками, братом Анатолієм і бабусею Софією Ротару вирушила відпочивати до Італії. Відзначимо, що зоряне сімейство відпочиває в цій країні щороку.

Зараз Соня вже повернулася в Америку, де буде продовжувати своє навчання. Однак спогади про сімейний відпочинок в теплій країні не залишають її. Для своїх шанувальників Соня змонтувала відео з Італії, де детально розповіла про свій відпочинок. Це відео можна подивитися на Ютуб-каналі дівчини. А в своєму Instagram Соня опублікувала тизер до цього відео.

У короткому відеоролику можна побачити саму Соню, її брата Анатолія, а також їх маму Світлану. А ось батько Соні Руслан Євдокименко і її знаменита бабуся Софія Ротару в тизер не потрапили. Можливо, їх можна побачити в повній версії відео.

Схоже, Соня залишилася цілком задоволена сімейним відпочинком, а відео з відпустки в цій країні ще довго грітиме дівчину теплими спогадами.

У тизері, який опублікувала Соня, уважні шанувальники побачили, як її брат Анатолій, який став ді-джеєм, катається на велосипеді. Соня ж відображена в різних локаціях і в різних нарядах: ось вона прогулюється по мальовничих італійських вуличках, ось відправилася на шопінг, а в наступному кадрі читає книгу на березі моря і загоряє в купальнику-бікіні, демонструючи приголомшливу фігуру.

Нагадаємо, Соня брала участь в декількох модних показах і намагалася стати моделлю. Не досягнувши на цьому терені високих показників, дівчина вирішила перекваліфікуватися в співачки. Вона вже записала кілька композицій англійською мовою, проте таких висот, як її легендарна бабуся, поки не досягла.

Популярні новини зараз

Як правильно посадити цибулю на зиму, щоб вона виросла великою, соковитою і солодкою: інструкція для дачників

Донька Олі Фреймут не соромиться обожнювати жінок привселюдно: як живе Злата в США, фото

Різкий стрибок до 122 грн: скільки зараз коштують яйця та соняшникова олія у супермаркетах

Тепер готую котлети тільки так: рецепт та секрети страви, про які ви не знали

Показати ще

На особистому фронті у красуні теж все відмінно. Після розставання з французьким бізнесменом Марко Дюменілем, Соня закрутила роман з українським бізнесменом Денисом Жадановим.

Як повідомлялося раніше, внучка Софії Ротару Соня Євдокименко продемонструвала свою фігуру в дизайнерському вбранні.

Hyser також писав, що у мережі обговорюють свіже фото Софії Ротару.