Олена Зеленська продовжує ділитися з фоловерами знімками з Америки. Перша леді супроводжує свого чоловіка Володимира Зеленського з офіційним візитом у США.

В Америці триває офіційний візит президента України Володимира Зеленського. У цій поїздки главу держави також супроводжує його дружина Олена. У своєму мікроблозі вона розповіла, чим займається під час цієї поїздки.

Так, вчора Олена стала гостею зустрічі Power women. Першій леді України вдалося поспілкуватися з такими відомими жінками Америки: виконавчим директором Інституту жінок, миру і безпеки Джорджтаунського університету, послом Мелані Вервір; дипломатом і державним діячем, експертом з питань зовнішньої політики Полою Добрянські; заступником директора Національної коаліції з питань євразійського єврейства (NCSEJ) Леслі Вайс; дружиною голови Національного аерокосмічного агентства Білла Нельсона Грейс; директором програми «Світова економіка» Інституту Аспен Алексою Чопівською; зместителем директора Євразійського центру Атлантичного ради Меліндою Херінг; головою Ради Білого дому з гендерних питань Дженніфер Кляйн; старшим радником Білого дому з гендерних питань Рейчел Вогельштейн; послом України в США Оксаною Маркаровою; главою апарату першої леді США Джулиссой Рейносо.

«Як далі формувати роботу міжнародної платформи, започаткованої на Київському саміті перших леді та джентльменів? Який функціонал першої леді існує у світі? Як конкретно змінюється життя громадян і громадянок нашої країни щодня? Ці та багато інших питань нам вдалося порушити на зустрічі Power women, учасницею якої мені пощастило дива. Кожна з жінок, історії успіху яких я сьогодні почула, заслуговує на повагу. Успіху, сповненого також і викликів, з якими всі вони блискуче впоралися... Рада була поділитися власним досвідом із цими сильними жінками. Часто саме такі зустрічі стають підґрунтям для нових спільних ініціатив та об'єднання", - поділилася своїми враженнями про зустріч Зеленська.

Для цього заходу дружина Володимира Зеленського вибрала скромний, але стильний аутфіт. Вона одягалася в чорно-білий комплект, який складався з чорного жакета і спідниці-міді, а також білого відкладного комірця. Її вбрання нагадувало шкільну форму минулих років.

Як повідомлялося раніше, Олена Зеленська зачарувала своїм виглядом біля трапа літака.

Популярні новини зараз

Скрізь цю стіну ще треба пробитися: 5 найхолоднокровніших знаків Зодіаку, емоції яких важко дізнатись

Морози, перший сніг та сльота: синоптик попередила, чи увірветься зимова погода цієї осені

Kyivstar, Vodafone та Lifecell приготуватися: тепер почнуться штрафи через відключення світла

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Показати ще

Hyser також писав, що Володимир і Олена Зеленська з'явилися на публіці в однакових нарядах.