У соціальній мережі оприлюднили дуже цікаву публікацію, на якій можна побачити унікальний радянський автомобіль. Один чоловік виклав оголошення, де показав модифікований автомобіль ЗАЗ968М 1992 року.

Відповідну публікацію розмістили на сторінці «auto_prodash_ua» в Instagram.

"ЗАЗ968М🗓️1992⛽2,0🕹️механика💵3000☎️0633767772🏘️Киев#ЗАЗ#968М#продам#продамавто#куплю#куплюавто#автомобили#автобазар#автопродажа#продажаавтомобилей#автотюнинг#авторынок#автоподбор#автомобиль#автоклуб#auto#autoria#autobazar#Ukrainiecars#car#Ukrainia#cars#автобарахолка#автомир#rst#автобазарукраина#авториа#topcar#подборавто#autoprodashua# Оголошення по темі БЕЗКОШТОВНО👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇📩 @auto_prodash_ua 📩📩 @auto_prodash_ua 📩📩 @auto_prodash_ua 📩", - підписала публікація в соціально мережі.

Аудиторія, яка підписана на сторінку з оголошеннями досягла позначки в більш ніж 3.5 тисяч чоловік. Фоловери аккаунта не змусили себе чекати і відреагували на це оголошення. Більшість з них просто посміялося побачивши такого автомобіля, а один задався для себе питанням.

"то в гривнях чи що?",- написав українець під постом.

Коментарі

Популярні новини зараз

Довгоочікувана індексація пенсій: що отримають пенсіонери та про що попереджає Кабмін

Нова мобілізація та відстрочка: скільки діє "броня" від призову

Путін такого не очікував: російські військові масово труяться в Україні - почався справжній мор

Потап розповів про вагітність Настя Каменських і дітей: хоче і хлопчиків, і дівчат

Показати ще

Як ви помітили, автомобіль 1992 року виглядає вельми незвично. Він володіє унікальними зовнішніми характеристиками, які можуть виділити Запорожець серед інших автомобілів. Він зроблений під спортивний екземпляр. В очі кидаються великі арки над колесами, масивний спойлер на багажнику і потужний прямоток у вигляді вихлопної труби.

Якщо прочитати оголошення, то можна зрозуміти, що чоловік проїдає цей Запорожець за 3 тисячі доларів. Це може здатися дуже великою ціною, але не потрібно упускати той факт, що радянський автомобіль модифікований не тільки зовні. При своїй невеликій вазі він володіє 2-х літровим двигуном, що дає величезні можливості цьому Запорожцю.

Нагадаємо, що українцям розповіли про трагічну ДТП, в яку потрапила ціла сім'я.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у мережі розповіли про нові позашляховики для української армії.

Також портал "Hyser" писав, що Opel показав новий електромобіль для дітей від 15-ти років.