Російська телеведуча і блогерша Ксенія Собчак відноситься до категорії знаменитостей, які завжди уважно прислухаються до «писку моди».

Вона регулярно виходить у світ в суперстильних нарядах, які викликають захват публіки. Періодично на її адресу "прилітають" колючі зауваження, але знаменита блондинка спокійно ставиться до хейту і не раз говорила про те, що він супроводжує її практично все життя.

А ось знімки в купальниках на сторінці Ксенії Собчак в Instagram миготять не так часто. А якщо і з'являються, то обов'язково мають провокаційні мотиви. Так, в одній їх нових публікацій в соцмережі зірка постала в купальнику блакитного кольору і доповнила свій look сонцезахисними окулярами в квадратній оправі.

Ксенія Собчак. Фото: Instagram

У підписі до знімка дружина скандального режисера Костянтина Богомолова подякувала аудиторії за інтерес до її нескромної персони: "Зрозуміла, що багато говорю про те, що не подобається, і забуваю говорити про любов.... Спасибі тим,хто любить,розуміє, поважає і цінує! Спасибі всім улюбленим передплатникам і однодумцям!».

Гості сторінки Ксенії Собчак не скупилися на похвалу і компліменти, а також дотепні зауваження. Особливо фоловерів потішило те, ліф купальника помітно "сповз" і оголив те, що повинен був прикривати...

Популярні новини зараз

Нова мобілізація та відстрочка: скільки діє "броня" від призову

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще

Раніше "Hyser" писав про те, що Тіна Кароль убила шанувальників наповал провокаційним вбранням нареченої.

Також наш портал розповів про те, що Лариса Доліна одягла міні-вбрання і влаштувала шоу на сцені.

Нагадуємо, що у мережі з'явилися кадри, на яких Ані Лорак розважалася з улюбленим співаком Володимира Путіна.