Ралі Дакар, відоме своїми труднощами та екстремальними умовами, на жаль, пережило ще одну трагедію зі смертю іспанського мотогонщика Карлеса Фалькона. 45-річний гонщик потрапив у тяжку аварію на другому етапі гонки в Саудівській Аравії, в результаті якої у нього зламана ключиця, п'ять ребер та хребет.

Про це пишуть «ФАКТИ»

Незважаючи на те, що Фалькон був доставлений повітрям до лікарні в Ер-Ріяді з набряком мозку і поміщений у штучну кому, він помер від отриманих травм.

Інцидент стався незадовго до фінішу етапу і його колега-гонщик Олександр Азенайс виявив на трасі Сокола. Азенайс зробив спробу реанімації до прибуття медичних працівників. Травми Фалькона були широкими, і медична бригада вжила термінових заходів, щоб доставити його до лікарні.

На жаль, пізніше його команда підтвердила його смерть, заявивши, що він помер від зупинки серцево-легеневої діяльності через пошкодження нервової системи.

Карлес Фалькон, відомий своєю пристрастю до мотоциклів, працював ІТ-фахівцем та гідом, але вільний час присвячував розвитку своєї любові до перегонів.

Популярні новини зараз

У жодному разі не викидайте горіхову шкаралупу у сміття: 4 способи використати її на городі

Kyivstar, Vodafone та Lifecell приготуватися: тепер почнуться штрафи через відключення світла

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Лукашенко зробив гучну заяву щодо війни з Україною: мабуть щось відчуває

Показати ще

Його команда TwinTrail віддала шану Соколу, підкресливши його радість життя, його заразливу усмішку та щастя, яке він приносив іншим. Мрія Фалькона взяти участь у ралі «Дакар» впала, залишивши гоночну спільноту в жалобі.

"Карлес залишив нас. У лікарні підтвердили, що він помер від зупинки серцево-легеневої діяльності через пошкодження нервової системи, - написала соцмережі його команда TwinTrail. - Йому подобалося кататися на мотоциклі, і ми завжди пам'ятатимемо його усмішку та щастя, яке він дарував іншим. Він насолоджувався життям, особливо мотоциклами, і пішов від нас, коли здійснював свою мрію - гонки в Дакарі".

Читайте також:

Якщо захотілося чогось дуже смачненького: рецепт салату з куркою, кукурудзою та ківі

Скільки українці зможуть заробляти в Угорщині: названі зарплати та вакансії

Щоб не проіржавіла за два роки: як потрібно правильно доглядати кузов автомобіля