Класичний Jeep Cherokee 1975 першого покоління повертається завдяки проекту модернізації американської студії Vigilante. Цей культовий позашляховик, знятий з виробництва, зазнав широкої реставрації та модернізації і знову виходить на ринок.

Про це інформує «focus»

Оновлений Jeep Cherokee 1975 року зберіг свій класичний зовнішній вигляд, але тепер може похвалитися сучасними функціями та покращеними характеристиками. Процес реставрації включав повне розбирання, реставрацію та нанесення свіжого шару фарби. Під капотом вінтажного позашляховика встановлений сучасний 6,4-літровий двигун V8 Hemi, що розвиває потужність 485 кінських сил у парі з 6-ступінчастою механічною коробкою передач.

Jeep Cherokee першого покоління

Інші помітні оновлення включають нові мости Dana, повнопривідну трансмісію з понижувальною передачею та заміну системи кермового керування. Автомобіль також оснащений позашляховими амортизаторами Fox, сучасними дисковими гальмами та збільшеним дорожнім просвітом. Для пригод бездоріжжя він оснащений позашляховими шинами BFGoodrich All-Terrain T/A.

Jeep Cherokee першого покоління

Популярні новини зараз

Про це вам ніхто не розповість: закопайте восени лавровий лист у город, і ви здивуєтеся

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще

Всередині салон був обтягнутий преміальною шкірою та вставками з полірованого алюмінію. Крім того, класичний Cherokee тепер оснащений клімат-контролем, що підвищує загальний комфорт та зручність.

Jeep Cherokee першого покоління

Цей оновлений Jeep Cherokee 1975 року, відреставрований та модернізований Vigilante, буде вироблятися в обмеженій кількості та доступний за стартовою ціною 295 000 доларів. Він пропонує ентузіастам можливість стати власником частинки автомобільної історії із сучасними характеристиками та зручностями.

Читайте також:

Машина у кредиті? Українців потішили новими правилами. До чого готуватися

"Готується до чогось дуже крутого": Оля Полякова розповіла, чому її дочка покинула навчання у Лондоні та повернулася до Києва

Є веранда, душ і унітаз: як виглядає будинок на колесах, зроблений зі старої вантажівки Volvo