Продукти (на 4 порції):

  • куряча грудка - 940 г або куряче філе - 600-650 г (2 шт.);
  • яблука - 200 г (2 шт.);
  • сметана жирністю 10% – 70 г;
  • сік лимонний – 10 мл (2 ч. ложки);
  • карі – 0,75 ч. ложки;
  • перець мелений (суміш перців) – 0,5 ч. ложки;
  • сіль - 1 ч. ложка (за смаком);
  • олія рослинна - 15 мл (1 ст. ложка).

Увага!!! Яблука краще використовувати кисло-солодкі, а сметана в цьому рецепті підійде до будь-якої жирності.

Розрізаємо кожне філе вздовж дві половини. Кожну частину потрібно
трохи відбити через харчовий пакетик або плівку.

Солимо і перчимо, а також посипаємо карі (можна з двох боків).

Далі потрібно кожне філе змастити з одного боку сметаною та залишити маринуватися на 10-15 хвилин.

Увімкніть духовку для розігріву до 180 градусів.

Популярні новини зараз

Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг

У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки

Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить

Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом

Показати ще

Яблука очищаємо від шкірки та насіння. Їх потрібно натерти на великій тертці і збризкати соком лимона, щоб яблука не потемніли.

Поступово розподіляємо шар яблук поверх філе і загортаємо кожен пласт у щільний рулетик.

Форму для запікання потрібно застелити пергаментом або фольгою і змастити олією. Викладаємо рулетики швом донизу.

Змащуємо кожен рулетик сметаною (або олією).

Запікаємо курячі рулетики в розігрітій до 180 градусів духовці 25-30 хвилин (при проколюванні має виділятися прозорий сік).

Читайте також:

Сльози будуть від ціни: в Україні рекордно подорожчав популярний овоч, без якого не обходиться жодна страва

Ніколи так не заварюйте чай: названо 5 найпоширеніших помилок

Машинку доведеться викинути: які речі в жодному разі не можна прати в пральній машині