Продукти (на 4 порції):
- куряча грудка - 940 г або куряче філе - 600-650 г (2 шт.);
- яблука - 200 г (2 шт.);
- сметана жирністю 10% – 70 г;
- сік лимонний – 10 мл (2 ч. ложки);
- карі – 0,75 ч. ложки;
- перець мелений (суміш перців) – 0,5 ч. ложки;
- сіль - 1 ч. ложка (за смаком);
- олія рослинна - 15 мл (1 ст. ложка).
Увага!!! Яблука краще використовувати кисло-солодкі, а сметана в цьому рецепті підійде до будь-якої жирності.
Розрізаємо кожне філе вздовж дві половини. Кожну частину потрібно
трохи відбити через харчовий пакетик або плівку.
Солимо і перчимо, а також посипаємо карі (можна з двох боків).
Далі потрібно кожне філе змастити з одного боку сметаною та залишити маринуватися на 10-15 хвилин.
Увімкніть духовку для розігріву до 180 градусів.
Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг
У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки
Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить
Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом
Яблука очищаємо від шкірки та насіння. Їх потрібно натерти на великій тертці і збризкати соком лимона, щоб яблука не потемніли.
Поступово розподіляємо шар яблук поверх філе і загортаємо кожен пласт у щільний рулетик.
Форму для запікання потрібно застелити пергаментом або фольгою і змастити олією. Викладаємо рулетики швом донизу.
Змащуємо кожен рулетик сметаною (або олією).
Запікаємо курячі рулетики в розігрітій до 180 градусів духовці 25-30 хвилин (при проколюванні має виділятися прозорий сік).
Читайте також:
Ніколи так не заварюйте чай: названо 5 найпоширеніших помилок
Машинку доведеться викинути: які речі в жодному разі не можна прати в пральній машині