Якщо ж людина вирішила ховати свої заощадження у своїй квартирі, то треба це робити з розумом. Щоб навіть найзапекліший злодій не зміг роздобути ваші скарби.

У зв'язку з цим сайт "Факти та коментарі" опублікував перелік схованок у квартирі, про які знають усі грабіжники.

Видання зазначає, що навіть найнадійніший сейф не гарантує безпеку тим речам, які ви ховаєте в ньому. Оскільки злодії часто прокачують свої навички, і вміють легко та швидко розкривати сейфи.

Що ж до квартир, тут можна трохи пошаманити і надійно сховати те, що ви не хочете, щоб було знайдено.

Бачок унітазу, вентиляційні вікна, горщики з рослинами, духова шафа, банки сипучими продуктами на кухні, картини та килими, а також ящики та тумбочки не підходять для того, щоб ховати коштовності та гроші. Про ці місця знаю навіть діти, і часто можуть шукати подарунки, які ви від них сховали. Матраци та подушки теж не підходить для того, щоб сховати щось цінне. Книги також є невдалим місцем.

Для того, щоб сховати гроші та дорогоцінні метали, потрібно піти на кілька хитрощів та сховати у найнесподіваніших місцях. Наприклад, зруйнований кораблик в акваріумі. Можна зробити надрізи у верхній частині дверної коробки і потім акуратно прикрити сліди від розрізів. Можна ховати у ліхтарики. Якщо ви власник приватного будинку, то гроші та коштовності можна закопати на ділянці, попередньо скласти у герметичний пакет. А ще таким людям можна ховати гроші у собачих будках. Для хованки добре підійде стара пара взуття, яку ви начебто «ненароком» забули викинути. Також можна сховати гроші в вовняному клубку, попередньо розпустивши моток і замотати його поверх грошей заново.

Популярні новини зараз

Заморозки вже не за горами: коли зміниться погода по всій Україні

А в росії так можна? У Лівані в злочинців вибухнули телефони, кухонні прилади та навіть машини

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Взимку вона шикарно підходить під картоплю: рецепт пряного та малосольного оселедця по-корейськи

Показати ще

Читайте також: