Шум моря, течія річки, Шепіт вітру, обійми сонця і достаток фруктів - зазвичай всі люди з нетерпінням чекають літа. Але тільки не зараз і не в Україні. Але всі ми віримо, що в найближчому часі війна, розв'язана путінськими військами, закінчиться перемогою України і ми всі зможемо повернутися до нормального життя, коли погана погода за вікном буде найбільшою неприємністю.

А тим часом стало відомо, що в Україну прийшло довгоочікуване потепління, а 20 травня в західній частині України і зовсім буде справжнє літо + 22 + 27 градусів. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко в Facebook.

"Трохи свіжішим виявиться повітря на Харківщині, Луганщині, Сумщині, Полтавщині та Чернігівщині, +15+20 градусів. Вітер західний, помірний. Поривчастий - на Заході та сході України. Дощі можливі в п'ятницю тільки на північному сході України. Однак все ж більшість наших областей завтра опиниться в сухій повітряній масі.",- прогнозує Наталія Діденко.

Що ж стосується столиці України, то в Києві 20 травня цілий день буде хмарна погода. Температура повітря вночі буде + 9... + 12°С, а вдень стовпчики термометрів покажуть +20...+23°С. . При цьому дощі в столиці малоймовірні.

Вітер у Києві прогнозується північно-західний з переходом у Західний, 2-5 м / с, атмосферний тиск - 751 мм рт. ст., а вологість повітря складе близько 61%.

А ось вже 21 травня дощі з грозами пройдуть по всій Україні, крім Одеської, Миколаївської, Херсонської областей і Криму.

Популярні новини зараз

Соковиті, ніжні та апетитні: рецепт справжніх травневих голубців

Доведеться викинути на смітник: де не можна ставити мікрохвильову піч, щоб вона не зламалася

Україна може бити за будь-якими цілями на території Росії: у Британії зробили важливу заяву

Віщі сни на Великдень: в який день вони здійснюються і як їх тлумачити

Показати ще

У неділю, 22 травня, в Україні знову відчутно похолодає, вдень температура повітря знизиться до +12+18 градусів.

Читайте також:

Путін відправляв в Україну кастрованих псковських десантників, які вижили в Чечні в 90-х роках.

Медведчук не знав: Оксана Марченко "знюхалася" з російським маніяком. Ось звідки гроші.

"Ми так і хотіли": польський генерал розповів, як Путін оголосить про поразку.