Частина російських медіа завжди славилися майстерністю спотворювати реальність. Звичайно ж це робиться не за власною ініціативою журналістів, а за наказом Кремля, щоб маніпулювати, і в результаті, повністю змінювати політичні міркування своєї аудиторії. Війна з Україною стала хорошою можливістю для розвитку російського креативу.

Так, за російськими соцмережами зараз розганяють фото нібито українських медалей "За взяття Криму" для тих, хто міг відзначитися на силовій операції по взяттю півострова за військово-морської підтримки НАТО.

У Росії навіть знають виконавця цієї військової операції. Пропагандисти заявили про ударну групу Збройних сил України, яка "планувала наступ" на тимчасово окупований Кримський півострів.

Так, Російський Telegram-канал оперативні зведення опублікував знімки таких "нагородних знаків", нібито підписаних від імені президента України Володимира Зеленського. Не побачивши в повідомленні явної помилки, тему підхопили і путінські пропагандисти з каналу "RT російською".

"За взяття Криму" - медалі, якими українська влада, імовірно, збиралися нагородити відзначилися в бою за Крим. Незаповнені паспорти нагород підписані від імені Зеленського", - йдеться в пості.

Невідомо, з чого зроблена пропагандистська "медаль". При цьому кидається в очі той факт, що" документи " до медалей надруковані на звичайному принтері, але при цьому державною мовою України.

Популярні новини зараз

Радіти врожаю будете завжди: де потрібно, а де небажано висаджувати полуницю

MamaRika звзналась, чому ледь не розлучилась з Сергієм Середой і як вона ходила в загули: "Я могла пропасти"

Є і не товстіти: рецепт яблучного мусу з 2 інгредієнтів

Комуналка подорожчає вже через тиждень: який тариф вдарить по кишені

Показати ще

"Промах "вийшов у тому, що пропагандисти замість українських ініціалів Зеленського" в.о. "(Володимир Олександрович) залишили російські і вийшло"в. о. Зеленський".

Раніше Hyser писав, що ВМС України вже знищили 4 великих російських бойових кораблі.

Важливе повідомлення: М'ясо, цукор, молоко і крупи: українцям почнуть роздавати безкоштовні продукти. Повний список.

Нагадавши, ЗСУ ліквідували командира елітних морпіхів Росії. Фото.