У мережі з'явилася інформація про загибель відомого українського актора-каскадера

7 березня в Києві загинувши відомий український каскадер і актор Володимир Строкань. Подробиці смерті Володимира поки що невідомі, проте його колеги підтверджують його смерть. Про цю трагічну подію в мережі заявила актриса і телеведуча Лілія Ребрик, яка неодноразово співпрацювала з Строканем, передають "Факт".

"Один з кращих каскадерів в кіно, який робив головоломні трюки, іноді не сумісні з життям. Але ж він їх робив! Завжди ідеально! Прораховуючи все до міліметра. Безстрашний! Смілий. Завжди з посмішкою і добрими очима. Як так?! Тебе більше немає! Герої не вмирають!",- написала Ребрик у своєму профілі в Instagram і прикріпила кілька спільних фотографій з Володимиром під час роботи над фільмом "запитайте у осені".

Про смерть Строканя в соцмережах повідомив і актор Дмитро Міліневський. За його словами, каскадера вбили, проте подробиць загибелі не озвучив. Він розповів тільки, що каскадер жив неподалік від Академмістечка, де не так давно житлові будинки зазнали ракетних ударів.

Володимир Строкань був досвідченим каскадером, який ставив трюки і знімався в багатьох проектах, найвідоміші з яких — серіал "Свати", "Повернення Мухтара" і "Брат за брата".

Популярні новини зараз

Не тільки Катя Осадча: як виглядала перша дружина Юри Горбунова - була на 10 років старша і мала доньку

Достойними чоловіками не стануть: за чоловіків цих знаків Зодіаку заміж краще не виходити

Обов'язково побалуйте себе осінньою смакотою: рецепт фаршированих баклажанів з фаршем та рисом

Ця помилка позбавить вас урожаю: як доглядати полуницю восени

Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Житомирській області в повітряному бою загинув 28-річний льотчик Євген Лисенко. У свій останній виліт Лисенко, батько двох дітей, відправився зі словами"потрібно захистити тих дітей, які вже стали сиротами".

Він опинився в бою з двома російськими літаками на винищувачі МіГ-29. Йому вдалося знищити одного противника, проте він потрапив під обстріл російських систем ППО і загинув.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у Чернігові російські військові розстріляли мирних жителів, які купували хліб.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у бою загинув молодий український льотчик.

Також "Hyser" писав, що ефір" Україна 24 " зламали і розмістили фейкову заяву Зеленського про капітуляцію.