Можна довго сперечатися про те, який вплив Інтернет робить на розвиток розумових здібностей підростаючого покоління, але факт залишається фактом - без Інтернету зараз нікуди. Ще б пак, сучасне суспільство настільки міцно "сидить" на зручностях, наданих всесвітньою павутиною, що прибравши інтернет з життя, у багатьох з'являться проблеми, причому досить серйозні. Це і використовують у своїх цілях мобільні оператори, зокрема Vodafone.

Так, один з найбільших мобільних операторів України, компанія Vodafone збирається відчутно підвищити з 1 березня 2022 року вартість деяких тарифних планів. Так, багато абонентів вже отримали SMS-оповіщення про збільшення вартості послуг оператора на 20-40 гривень на місяць.

У компанії цей крок пояснили "зростанням витрат на підтримку і розвиток мережі".

В першу чергу шок очікує всіх "бюджетних" абонентів.

Так, з березня поточного року вартість тарифного плану Vodafone SuperNet Start змінюється з 125 до 145 гривень. При цьому ще й виключається з пакету послуга Online Pass-безлімітний доступ до популярних додатків, правда, збільшується кількість хвилин для дзвінків по Україні і буде побільше обсяг Інтернету. Сам же пакет з березня буде називатися Vodafone SuperNet Start 2021.

Тариф SuperNet Pro з 1 березня подорожчає до 205 грн на місяць (зараз – 180 грн). У тариф додадуть послугу Social Pass з безлімітним трафіком на соцмережі, інтернет зросте з 20 ГБ до 25 ГБ, а кількість хвилин для дзвінків по Україні – з 250 до 300.

Популярні новини зараз

Українцям призначатимуть ліки за новими правилами: які тепер діють обмеження

Шикарний вигляд, городина за вікном та росіяни-сусіди: де живе Олег Винник у Німеччині

Взимку ви точно не пошкодуєте, відкриваючи банку за банкою: рецепт маринованих баклажанів, які готуються цілими

Хитрість, яка вас здивує: навіщо наші бабусі тримали у шафі активоване вугілля

Показати ще

Тарифний план Vodafone SuperNet Unlim також чекають зміни з 1 березня 2022 року. Місячна абонплата збільшиться на 40 гривень, з 260 грн / міс до 300 грн / міс. До того ж, популярна послуга Online Pass більше не входитиме в пакет - її оператор збирається надавати окремо за 30 грн/міс. Крім того, в нових умовах пакету не включені послуги " Обмін хвилин "(обмін 50 хвилин на дзвінки за кордон – на 150 хвилин по Україні) і "багато розмов".

Зазначимо, що станом на 17 лютого в щомісячну абонентську плату Vodafone SuperNet Unlim входили:

  • 350 хвилин на інші мережі по Україні;
  • необмежений (40 ГБ, після використання яких швидкість знизиться до 0,8 Мбіт/с.) мобільний інтернет – з 1 березня буде 50 ГБ.

Ну а власникам тарифного плану joice, абонплата якого раніше становила 120 гривень на місяць, Vodafone запропонував перейти на 4G Smart М, який дорожчий на 30 гривень.

До слова, всього тиждень тому, а саме з 11 лютого Vodafone підняв вартість послуги "Рік без абонплат" для нових користувачів. Таким чином подорожчання торкнулося тарифних пакетів SuperNet Start, SuperNet Pro і SuperNet Unlim. Тоді серед причин теж називалося"підвищення витрат".

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що Vodafone забезпечив мобільний інтернет вздовж усіх великих українських трас.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українцям розповіли, як прив'язати мобільний телефон до паспорта.

Також "Hyser" писав, що новий мобільний оператор заманює українців вигідними тарифними планами.