Клієнти ПриватБанку можуть отримати кешбек у розмірі 50 гривень виконавши кілька простих умов

ПриватБанк є одним з найбільших банків України, послугами якого користується безліч українців. Фінустанова не стоїть на місці і постійно вводить корисні послуги, а також радує клієнтів вигідними акціями. Цього разу банк дарує на рахунок 50 гривень. Як отримати ці гроші говориться в повідомленні пресслужби ПриватБанку.

Клієнти ПриватБанку можуть отримати гарантований кешбек у розмірі 50 гривень, за використання картки Visa для оплати покупок і переказів з картки на картку. Акція почала діяти з початку квітня і триватиме до кінця липня цього року.

Так, за умовами банку, для того, щоб отримати на рахунок 50 гривень кешбека, потрібно отримати або відправити будь-який переказ карткою Visa на суму від 500 грн, а також використовувати карту при розрахунку в магазинах. Відзначається, що потрібно зробити три і більше покупок сумою не менше 50 гривень. Додатково ПриватБанк розігрує серед усіх учасників програми 200 кешбеків кожен на суму 500 гривень.

Підкреслюється, що в програмі кешбека беруть участь всі види переказів з карти на карту: з карти Visa Приватбанку на міжнародну карт, з міжнародної карти на карту Visa Приватбанку і перекази з карти Visa Приватбанку на карту будь-якого українського банку. Грошові перекази з картки на картку Visa можна зробити через додаток Приват 24 або у вебверсії банкінгу, а також у терміналі самообслуговування, в банкоматі та за номером 3700.

Раніше портал Hyser повідомляв, що Ощадбанк і ПриватБанк змінили правила роботи в порівнянні з локдауном 2020 року. Стало відомо, як працюватимуть відділення в "червоних" зонах карантину.

Також портал Hyser повідомляв, що Нацбанк почне контролювати діяльність колекторських компаній. Колекторам забороняється ряд дій, за допомогою яких вони "вибивали" борги раніше.

Популярні новини зараз

Теплиця теж потребує догляду перед морозами: як провести дезінфекцію ґрунту правильно

Тепер буде зовсім важко: кого з українців позбавлять пільг на оплату комуналки

Грунт пухкий і буквально розсипається в пил: чим посипати землю, щоб таки отримати добрий урожай

Скрізь цю стіну ще треба пробитися: 5 найхолоднокровніших знаків Зодіаку, емоції яких важко дізнатись

Показати ще

Крім того портал Hyser інформував, що ПриватБанк пояснив чому блокують платежі з інтернет-картки. У фінустанові розповіли, як діяти у разі виникнення такої проблеми.